Hogyan lehet azt megkülönböztetni hogy valaki kinevet mert van valami vicces rajtad vagy mosolyog ràd mert szimpatikus vagy neki?
Ezt nem lehet megmagyarázni.
A kinevetésnél látszódik a gúny és a megvetés enyhébb-erősebb formája. Megint más a baráti kinevetés. Ott csak jót derülnek a baráton,de egyébként pedig empatikusak.
Illetve hát nem csak a barátoknál lehet a kinevetés nem negatív kisugárzású,mert pl. egy random kutyát az utcán kinevethetsz mert pink szőrmét adtak rá,de amúgy meg sajnálod.
Megint más a kárörvendés ugye.
Akkor ha valaki szimpi,akkor pici vágy és kíváncsiság,izgalom van az emberek szemében.
Szerintem leginkább a mosolyon látszik. A kinevetésnél kicsit torzabb vagy hogyan is mondjam,de mégis mosoly,a szimpátia mosolya pedig a legédesebb és lágyabb.
#2 Szerintem arra gondol,amikor kinevetünk valakit,de csak mosolygunk.
Valaki megnézhette őt,és nem tudja eldönteni,hogy melyik lehetett
Ez nehéz...
Egyszer kiutáltak a barátnőim, mert egyik szakított a pasijával, én meg csak kedvesen akartam mosolyogni, bátorítani, erre kitalálták, hogy kiröhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!