Mit csináljak ha nem hajlandó megadni a tartozását?
Van egy “haverom” akit baráti társaságon keresztül ismertem meg. Iszogattunk együtt és mindig meghívatta magát, és azt mondta hogy vissza adja.
Amikor kértem volna vissza tőle a pénzt akkor meg jött a mentegetőzés, hogy majd este vissza adja vagy holnap. Mindig más. Rengeteg embernek tartozik elég sokan vadásznak rá. A gyerek egy lecsúszott, drogos 18éves alkoholista. Eddig szépen kértem tőle, nem érdekel hogy hány embernek tartozik nem foglalkozom mással. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Arra kényszerít ezzel a több hónapon át tartó mentegetőzéssel, hogy addig ütöm amíg meg nem adja a pénzt. Nem akarom, bántani, de erre kényszerít.. Ti mit csinálnátok?
Én vagyok a hunyó, mert jóindulatú voltam?
Most menőzik azzal mindenkinek, hogy az apja pénzeli, és már nem is keresi a társaságot. Helyette drogos szarokkal tölti az idejét. Ha már az apja pénzeli, akkor igazán abból meg is tudná adni.
Kevés szánalmasabb dolog van, mint hogy valaki azon siránkozik, hogy meghívott egy embert piálni (még nagy abszintot is fizetett, pedig az 1500Ft!!!) most meg nem kapja vissza a pénzt.
Legalább maradnál csendben és ne reklámoznád, hogy ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!