Ha valaki fényképeket akarna mutatni a nyaralásáról facebook chaten, mennyit lennétek kb. hajlandó megnézni?
Figyelt kérdés
Ha "elárasztana" titeket általa készített fényképekkel ott a chaten, az zavarna?2014. júl. 19. 12:49
1/1 anonim válasza:
Ez elég többrétű dolog. Egyrészt nem mindegy ki az a személy számodra. Barát? Engem pl néha frusztrál ha valaki ömleszti a nyaralásos képeket, mert valaki pl nem jut el olyan helyre ahol épp ő van. Szép és jó dolog, jó azt is látni hogy boldog ott, de ettől még nem kell túlzásba esni. Én tavaly jutottam el először pl tengerpartra és csak pár képet osztottam meg, mert jó érzés volt büszkélkedni. De ettől még nem kell átesni a ló túloldalára. :) Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!