Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy bulin készült fényképeket...

Egy bulin készült fényképeket mennyi idő után töltenétek fel a facebook-ra?

Figyelt kérdés
A mi baráti körünkből valaki mindig felrakja az ilyen bulikon készült fényképeket a facebook-ra.. Ez a buli most szombaton volt, de még mindig nem töltötték fel a képeket. Pedig már jó lenne, mert már vagy 1 hónapja nem frissítettem az adatlapomat facebook-on... De nem is ez a lényeg, hanem szerintetek feltöltik majd a képeket? Sokat aggódok? (De engem mondjuk csak azért zavar, mert már ahogy írtam, 1 hónapja nem frissítettem a profilomat, és kéne már valamit kirakni, mert cikinek érzem ezt.. Más is van így vele egyébként?)

2013. okt. 28. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Kamu.
2013. okt. 28. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Én eleve nem is hagynám, hogy olyan buliképet töltsenek fel rólam, amit nem hagytam jóvá... de szerintem ez kamu, ennyire nem lehet valaki kretén, bocs, hogy ilyesmin agyal...
2013. okt. 28. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De...ennyire az élet középpontja némelyeknek a face.

Agymosásdi.

2013. okt. 28. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább leszedetném a képeket, nemhogy várnám, hogy kint legyen.
2013. okt. 28. 23:48
 5/7 anonim válasza:
100%
Ahelyett, hogy ide írod, megkérdezhetnéd attól az embertől, akitől várod, hogy felrakja a fotókat. (már ha a kérdés nem kamu, mert valóban nagy hülyeség.)
2013. okt. 29. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem raknék fel facebookra ilyen képeket.

De persze tudom, velem van a baj. Nem vagyok a facebook generáció tagja, akik eleve azért mennek el bulizni hogy készüljön közben pár általuk menőnek hitt kép, amivel meg lehet tölteni a közösségi oldalakat és az üres életüket.

2013. okt. 29. 01:09
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Csak remélni merem, hogy kamu a kérdés.
2013. okt. 29. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!