Egy bulin készült fényképeket mennyi idő után töltenétek fel a facebook-ra?
Figyelt kérdés
A mi baráti körünkből valaki mindig felrakja az ilyen bulikon készült fényképeket a facebook-ra.. Ez a buli most szombaton volt, de még mindig nem töltötték fel a képeket. Pedig már jó lenne, mert már vagy 1 hónapja nem frissítettem az adatlapomat facebook-on... De nem is ez a lényeg, hanem szerintetek feltöltik majd a képeket? Sokat aggódok? (De engem mondjuk csak azért zavar, mert már ahogy írtam, 1 hónapja nem frissítettem a profilomat, és kéne már valamit kirakni, mert cikinek érzem ezt.. Más is van így vele egyébként?)2013. okt. 28. 23:08
2/7 anonim válasza:
Én eleve nem is hagynám, hogy olyan buliképet töltsenek fel rólam, amit nem hagytam jóvá... de szerintem ez kamu, ennyire nem lehet valaki kretén, bocs, hogy ilyesmin agyal...
3/7 anonim válasza:
De...ennyire az élet középpontja némelyeknek a face.
Agymosásdi.
4/7 anonim válasza:
Én inkább leszedetném a képeket, nemhogy várnám, hogy kint legyen.
5/7 anonim válasza:
Ahelyett, hogy ide írod, megkérdezhetnéd attól az embertől, akitől várod, hogy felrakja a fotókat. (már ha a kérdés nem kamu, mert valóban nagy hülyeség.)
6/7 anonim válasza:
Alapból nem raknék fel facebookra ilyen képeket.
De persze tudom, velem van a baj. Nem vagyok a facebook generáció tagja, akik eleve azért mennek el bulizni hogy készüljön közben pár általuk menőnek hitt kép, amivel meg lehet tölteni a közösségi oldalakat és az üres életüket.
7/7 anonim válasza:
Csak remélni merem, hogy kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!