Lehetséges törölt fényképeket "visszahozni" telefonról? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Véletlen törölve lett pár fontos kép, és jó lenne megmenti őket. Galaxy s4 miniről van szó.2014. júl. 18. 11:50
1/5 anonim válasza:
Keress rá arra, hogy "sd Recovery" kiadd egy csomó programot, telepítsd valamelyiket, ha nem működik akkor egy másikat, valamelyik működni fog
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már próbáltam, nem ismerte fel a kártyát, de tovább próbálkozom akkor.
2014. júl. 18. 12:16
3/5 A kérdező kommentje:
Talán adapterrel, de azom meg nincs. Valami, ami USB-n keresztül is működhet?
2014. júl. 18. 12:23
4/5 anonim válasza:
Dugd rá a telefont gépre, ha felismeri mint külső meghajtót akkor keress ilyen programot gépre
5/5 A kérdező kommentje:
Ezzel próbálkoztam eredetileg is. A gép természetesen felismeri. A programok, amikkel eddig próbálkoztam már nem.
2014. júl. 18. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!