Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Létezik olyan, hogy egy ember...

Létezik olyan, hogy egy ember megunja a legjobb barátját?

Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 15:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Engem is megunt az egykor legjobb barátom sajnos.
2018. aug. 14. 15:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy megunja, relatív. Inkább változtok az évek alatt, mind a ketten. Más irányba mentek, nem érdekel az ami eddig, új suli, új hobbi, új társaság, vagy a legrosszabb, hogy kifogytok a témából.

Így sok barátom elvesztettem , de ketten-hárman visszatértek az életembe később. Jelenleg kettő van, aki úgy igazán barátnak nevezhető.

2018. aug. 14. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakori. Én is lettem már megunás miatt leadva a csomagmegőrzőbe.

Azóta is ott vagyok...

2018. aug. 14. 15:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátok minőségét mutatja , és hiányzik az a közös ami miatt együtt vagytok.
2018. aug. 14. 15:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Lehet bunkónak fogtok nézni, de én is meguntam a legjobb barátom. Manapság nagyon idegesítő lett, mások is ezt mondják. Sokat szólogat be, és mikor épp van másik társaság akkor lekoppint, de ha éppen unatkozik akkor nó vagyok neki. Mit tegyek, mondjam meg neki, vagy hagyjam?
2018. aug. 14. 15:24
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem:) vagy ha megunod, sosem volt a barátod, még ha annak is mondtad.
2018. aug. 14. 15:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez utolsó.... Elhív bulizni,ül az ágyam mellett menjek már el vele, ha nem akarok addig nálam van, vagy beülni valahova ( hogy ne kelljen egyedül mennie) aztán mint ha ott se lennék elmegy másokkal. Engem is érdekelne ba**zam-e le vagy mi legyen, mert ha nincs ló jó a szamár is.

Van egy másik csaj, a kapcsolatunk romokban már régen, elhív , hogy találkozzunk és nem jelenik meg. Két óra.mulva ír, hogy lemerült a telefonja és nem tudott üzenni....de azért random ramir miért nem ér rá találkozni velem mikor nem is hívtam sosem xddd

2018. aug. 14. 15:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen barát nem barát.Nekem volt hogy agyára mentem a legjobb barátomnak mert mindig kerestem a társaságát csak mert karizmatikus egyéniség volt én meg kicsit önbizalomhiányos és egyedül nem szerettem kimozdulni.Nem jelezte hogy zavarja, de nem is kellett, magamtól is rájöttem hogy túl sokat lógok rajta és utána már nem kerestem megszállottan a társaságát,ha találkoztunk, akkor órákig elvoltunk.

Szerintem egy barátság akkor működik hosszútávon, ha hagysz teret a másiknak amikor szüksége van, finoman de megmondod ha valamit rosszul lát, és meghallgatod őt ítélkezés nélkül.

És ez kölcsönösen működik csak.

2018. aug. 14. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

anikor azüksége van rá*

Mielőtt valaki félreértené😂😂

2018. aug. 14. 15:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kb születésem óta ismerem a legjobb barátomat,ugyanabban az évben születtünk,egy utcába laktunk,együtt jártunk óvodába,iskolába,középiskolába,együtt töltöttük a nyári szüneteket,együtt mulattunk-ittunk,egyidőben voltunk katonák,együtt kezdtünk az első munkahelyen,együtt jártunk-járunk horgászni stb,stb.Manapság sem sokat változott a dolog,annyi hogy családjaink vannak,és annyiban hogy közvetlen szomszédok vagyunk,direkt egymás mellett vettünk házat.Mindenben és mindenkor számíthattam,számíthatok rá,és ez visszafelé is igaz,szorosabb vele a kapcsolatom mint a testvéremmel.40 éve tart ez a barátság,és valószínű még élünk tartani fog.
2018. aug. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!