Hogyan legyen kellő önbizalmam és bátorságom az új emberekkel való ismerkedéshez?
Nincs ezzel semmi gond, én is szoktam csak úgy szórakozásból szemezgetni.
"Ezek a mai fiatalok..." :D
Én olvastam így az első benyomásról.
Megszólításnál már el kell kezdeni a bizalom kiépítését. Általában egy ürügynek kell lennie. Bármi, ami a környezetedben van, és közös. Ezért is a legjobb ismerősön vagy hobbin keresztül ismerkedni, mert akkor a közös dolgotok nem csak egy semleges hely, ahol épp vagytok, vagy a rátok váró időjárás, hanem érzelmeket rejt, egy szenvedélyt vagy egy emberi kapcsolatot.
...persze ha az időjárásról kezdünk el csacsogni valakivel, akkor is eljönnek a komolyabb témák, ha vevő rád az illető, de ha egy lépcsőfokkal feljebb kezdesz, és azt begyakorlod, akkor szerintem menni fog a nehezebb is, azaz azok a helyek amiket a kérdésben írsz 🙂
Nyitott testtartás is nagyon fontos.
Kérdésként általában nem eldöbtendő, hanem kifejtőset érdemes, azaz nyitott kérdést. Általában a hogyan..? Miért..? Mit..? Kezdetű mondetok ilyenek.
Azta, nem emlékszem a többire, de nagyon jó példák és tudományos háttér, önvizsgálat vannak a könyvben. Ha érdekel, akkor előkeresem 😃
Ha tudod a srác nevét megkeresed a face-n és bejelölöd, írsz neki pár sort hogy van, mizujs, mit csinál, van-e kedve lógni a városban veled stb.
A haverjai által nem jó ötlet üzengetni hogy tetszik neked a srác mert irigyek lesznek és inkább kicsúfolnak stb. és tuti nem lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!