Minek zárják le hétvégente a Szabadság hidat? Miért jó ott üldögélni?
Mi a célja ennek a felhajtásnak? Minek akarnak ott ücsörögni a forró aszfalton meg a villamos síneken a tűző napon?
Nem értem a lényegét... Aki kint akar üldögélni a haverjaival, miért nem megy pl a Margit szigetre, ahol a fűben is lehet üldögélni árnyas fák alatt. Vagy egy csomó hasonló helyen, pl a Gellért hegyen, a Feneketlen tónál, a Kopaszi gáton stb. Csak hogy a közelben lévő helyeket említsem...
Mondjuk én nem tájékozódtam utána,csak azt nem értem,hogy amikor mint autóhasználó,minden adót és járulékot kifizetek,milyen jogon vesznek el bizonyos közúti részeket?
Az Állam úgy döntött, hogy a proliknak jár ez a "majális". Nagyobb turisztikai forgalom, és egy kis nemzeti indentitás-teremtés... A turistáknak tetszik, hogy a Szabadság híd nem csak nevében szabad, amolyan látványosság szinten tud működni kis hazánkban egy olyan híd, ami néhány hétvége erejéig azzal tud kitűnni a világ többi hídja közül, hogy nem látja el a feladatát. A turistáknak tetszik ez a fajta "szabad-szelleműség". Magyar viszonylatban a tizenéves hülyegyerekeknek szintén tetszik, hogy fel lehet mászni (- a legtöbb esetben -) következmények nélkül a híd tetejéig, onnan pedig lehet szelfizni, és áruba bocsátani saját magát, mert 200 lájkért azért mégiscsak megéri. A proli-rétegnek szintén tetszik, hogy most nem a Margitszigeten meg a Kopaszi gáton, hanem egy más alkalmakkor k..rvára forgalmas híd kellős közepén tudja elfogyasztani a sörét. Mert ez mégiscsak egyfajta élmény, hogy ezalkalommal nem egy köztéri padon, hanem egy hídon tespedve tudja ugyanazt csinálni, mint a hét bármelyik napján.
Egyszóval olcsó játék hülye gyerekeknek - és amint láthatjuk, hatalmas igény van erre az olcsó játékra. Ez azért mégiscsak árulkodó...
Azon túl, még a másikhoz való hozzáállást is jól mutatja, hogy ha neki nem fáj, akkor nem érdekli, hogy mennyire keseríti meg a hétvégi melósok, vagy az ott lakók életét ez a magatartás. A magyarság sötét sörözési igénye, és a másokkal való nem törődés, sőt még a vezetőség igénykielégítésének célközönsége is jó példa az általános helyzetre.
A legjobb példa még a célközönség megvásárlására, hogy borsodban 12.000 kajajegyért kapott szavazatot, amit pesten mondjuk nekem 12M ba került volna megvásárolniuk. Ugyan olyan 1-1 szavazat. A célközönség igényeinek kielégítése (és a szinten tartása) ez a híd projekt, nem más...
Hát, akinek ez az ínyencség az életében, azt nem irigylem.
Nem tudom, miért van a fenti válaszoló lepontozva, tökéletesen leírta. Parasztoknak megy, akiket lenyűgöz minden hülyeség.
Nem rég jártam arra,egyáltalán nincsenek sokan rajta.
Egy két kancsal szandálos kínai turista,meg a húgy meleg olcsó sört szlopáló pr0lik lődörögnek rajta.
Erőltetett homár vircsaft az egész.
Mert ez a divat. Erre tud kielégülni a büdöspesti népség. Ez köll nekik. Erre szavaztak!
- Maratonfutás, fél város lezárva.
- Vonulnak a buzgárok, fél város lezárva.
- Biciklisfelvonulás, fél város lezárva.
- Jön a Putyin, fél város lezárva.
- Aranylábú fiainkat 4-0-ás dupla anállal ütik ki a benga belgák, fél város lezárva.
Mindegy itt, csak zárjuk le a fél várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!