Nyáron bőrnadrág?

A bőrnadrág meglehetősen különc viseletnek számít manapság, de nyáron is el lehet viselni, nem akkora hőterhelés a szervezetednek.
Az meg, hogy ki hogy néz, elismerően vagy furán, fanyalogva vagy bátorítva, az hadd legyen az ő dolga, nem hozzád tartozik.
Én is hordtam bőrgatyót platform cipővel régebben és pont telibekakkantottam, hogy ki mit szól hozzá.

Nem neked való, bocs...
Azokat ugyanis, akik nyáron is bőrnadrágban járnak, baromira nem érdekli, furán néznek-e ki, na meg hogy ki mit gondol. :D
Nekem is van 1-2 darab és szeretek benne lenni. Hülyén hangzik de fiatal férfi létemre [21] tetszik ha megbámulnak benne. [Nem vagyok homo
szexuális.] Gyerek voltam, kaptam 1 világítós cipőt és abban járkáltam minden hova. Tetszett ahogy világít és egész nap azt néztem. A bőrnadrágot szoktam fehér vagy fekete rövid ujjú pólóval kombinálni meg kiegészítem 1 fekete bőrhatású tornacipővel [olykor simával máskor magas szárúval] vagy 1 ezüst cipővel. Nekem tetszik, hogy fénylik rajtam szinte minden. Lehet önimádó vagyok, fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!