Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nyáron bőrnadrág?

Nyáron bőrnadrág?

Figyelt kérdés
Szeretek bőrnadrágot hordani, és nem néz ki furán hogy egy 17 éves fiú nyáron bőrnadrágba járkál??

2018. aug. 3. 04:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A bőrnadrág meglehetősen különc viseletnek számít manapság, de nyáron is el lehet viselni, nem akkora hőterhelés a szervezetednek.

Az meg, hogy ki hogy néz, elismerően vagy furán, fanyalogva vagy bátorítva, az hadd legyen az ő dolga, nem hozzád tartozik.

Én is hordtam bőrgatyót platform cipővel régebben és pont telibekakkantottam, hogy ki mit szól hozzá.

2018. aug. 3. 05:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked való, bocs...

Azokat ugyanis, akik nyáron is bőrnadrágban járnak, baromira nem érdekli, furán néznek-e ki, na meg hogy ki mit gondol. :D

2018. aug. 3. 06:47
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha amugyis egész évben bőrnadrágvan jár szerintem nem és kit érdekel hogy ki mit gondol ha az tök normális hogy eggyes lányok meg a fél seggüket kiraják ? 16\L
2018. aug. 4. 11:19
 4/4 anonim válasza:

Nekem is van 1-2 darab és szeretek benne lenni. Hülyén hangzik de fiatal férfi létemre [21] tetszik ha megbámulnak benne. [Nem vagyok homo

szexuális.] Gyerek voltam, kaptam 1 világítós cipőt és abban járkáltam minden hova. Tetszett ahogy világít és egész nap azt néztem. A bőrnadrágot szoktam fehér vagy fekete rövid ujjú pólóval kombinálni meg kiegészítem 1 fekete bőrhatású tornacipővel [olykor simával máskor magas szárúval] vagy 1 ezüst cipővel. Nekem tetszik, hogy fénylik rajtam szinte minden. Lehet önimádó vagyok, fene tudja.

2019. aug. 6. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!