Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális az, hogy 40 évesen...

Normális az, hogy 40 évesen is fesztiválokra járnak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet csak nekem ciki mikor az ismerettsegi koromben 40-45 evesek is mennek fesztivalokra.

Csaladjuk van, gyerekeik miert nem azokkal foglalkoznak?

Az az erzesem hogy nem tudjak elfogadni hogy nem 20 evesek.

Masnak mi errol a velemenye?

2018. júl. 28. 09:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez ennyire zavar, akkor maradj otthon Te és szívd a fogadra a sót! Én eddig soha nem neveztem egyetlen fiatalt sem pisisnek, mert szeretem őket. Akkor Te mégis milyen jogon nevezel emgem tatának? Nyugodj meg idén ott fogok sátorozni melletted a Szigeten és nálam lesz óvszer, neked pedig nem adok belőle! Hehe... A többi fiatal pedig ezt ne vegye magára, ez csak ennek az egy madárfejű lajcsikának szólt.
2018. júl. 28. 20:35
 32/43 A kérdező kommentje:

Nem tudtok belenyugodni hogy eljart felettetek az ido.

Mi sem bizonyitja jobban, minthigy ennyien irtatok, tehat erzekeny temara tapintottam :)

A #4 ea valaszolonak igaza van mondjuk; asszem o megtudna gyozni az esz erveitekkel.

Tobbiek... :D

2018. júl. 28. 21:11
 33/43 anonim ***** válasza:

Vad Fruttik koncertre először az anyámék vittek el, Kowalskyra szintén. Lehettem akkor olyan 9-10 éves, most 19 vagyok. Azóta is ott vagyunk az összes nagy bulin, fesztiválon ahol fellépnek. Csak én már a saját barátaimmal megyek. Nagyon büszke vagyok rájuk, irtó jó fejek.

Abba viszont belegondoltál már, hogy 39 évesen még elmész majd az utolsó fesztiválodra, majd a következő évben bérletet váltasz az operába? Vagy hogy is képzeled ezt?

2018. júl. 28. 23:38
 34/43 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást, ugyanaz az ember elmehet fesztiválra is, meg operába is, legfeljebb kicsit másmilyen ruhát érdemes felvenni. Szmokingban furcsa lenne fesztiválozni, r9vidnaciban lehet nem eresztenének be az operába. Ááááá, dóóóó, réééé, míííí, fáááá...
2018. júl. 29. 00:02
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem járt el az idő felettünk. Neked kellene beletörődnöd, hogy bárki ott lehet, és nem körülötted forog a világ.

Vegyünk egy közelgő példát. SZIN, Augusztus 22-25.

[link]

Depresszió, Alvin és a Mókusok, Road, Kowalsky meg a Vega, Ákos 50, Csík Zenekar, Magna Cum Laude, Intim Torna Illegál. Szerinted ezek a tinik kedvencei?

Pet Shop Boys!!! 80-as évek!!! Én akkor voltam 17-18 éves, és kezdtem diszkóba járni, amikor berobbantak. Biztos nem miattatok jönnek, mert fogalmatok sincs róla, hogy kik ők. És én nem fogom kinézni a fiatalokat a koncertjükről!

Ákos is a mi korosztályunk. Szereti sok 40-es. Ő is 30+ éve szinpadon van, végigkísérte az életünket fiatalkorunktól kezdve.

Bëlga. Nagyon szeretem. Ők se ma kezdték.

A SZIN-en biztos sok bácsi és néni lesz. ;)

2018. júl. 29. 08:19
 36/43 anonim ***** válasza:

Ha nincs korosztály kiírva,miért ne mehetnének?Nyitott mindenki számára,ha nem így volna akkor korosztályoknak hirdetnék meg a fesztiválokat.Ez már más világ mint régen amikor megvoltak a társadalmi elvárások pl.hogy férjes asszony ne kávézgasson a barátnőivel vagy nős ember ne menjen el a barátaival meginni egy pohár sört,mert az hogy veszi ki magát...nem ezek a dolgok rontanak meg egy kapcsolatot.

Vagy egy ismerősömnek a legnagyobb gondja,hogy a férje aki 40 körüli szeret mozgolódni,időnként háznál összejönnek barátokkal kicsit beszélgetni,iszogatni és olyankor hölgyek nincsenek a társaságukban.De a férje amellett,hogy saját gazdaságuk van, ott dolgozik,különböző papir dolgokat intéz, foglalkozik a kisgyerekkel is(kevés férfit láttam aki annyira kiveszi a részét a gyereknevelésből:eteti,pelenkázza,fürdeti is),besegít a háztartásba,néha meg is főz mivel a feleségének sok egész nap a gyereket etetni,kifárad benne... és ha többféle menüt kell főzni akkor kétségbe van esve,nem beszélve a takarításról...Amikor a férje inditványozta utazzanak el egy hétvégére akkor az volt a kifogás,hogy kisgyerekkel hova menjenek.Utána csodálkozik,hogy szeret néha elmenni kikapcsolódni,mondván ő unja magát ha mindig otthon kell ülni.Attól,hogy valakinek családja van még szerethet társaságba járni,lehet nyitott mások felé is,nem kell a saját kis életükbe belesavanyodni.

33évesen írtam be egy levelző főiskolát a legidősebb évfolyamtársam 62éves.Fiatalos,lendületes,modern gondolkodású,most várja a 8.unokáját.10-15évet simán letagadhatna a korából.Miért kellene,hogy lemondjon dolgokról?A szüleim úgy tettek ők ezzel le sem járatnák magukat,Csak sajnos ők más dologgal járatják le magukat,ami rosszabb mint az,hogy valaki 60évesen tanulmányokba fog.

2018. júl. 29. 13:39
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek szüksége van a pihenésre és a szórakozásra, miért ne mehetnének el, mindenkinek más okoz örömöt, néha el kell szakadni a családtól is.
2018. júl. 30. 01:10
 38/43 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.Nyilván nem a szondon fognak ekizve csápolni a dévid gettára...de akár ez is előfordulhat.

Nekem nem ártanak.

Látom neked böki a csőröd ? Mivan nem fizette a szondjegyez 40-45ös palid miutánn lefeküdtél vele ? :D xD

2018. aug. 2. 11:35
 39/43 A kérdező kommentje:
Krhm... ferfi vagyok
2018. aug. 2. 22:59
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy férfi.
2018. aug. 3. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!