Normális az, hogy 40 évesen is fesztiválokra járnak?
Nem tudom, lehet csak nekem ciki mikor az ismerettsegi koromben 40-45 evesek is mennek fesztivalokra.
Csaladjuk van, gyerekeik miert nem azokkal foglalkoznak?
Az az erzesem hogy nem tudjak elfogadni hogy nem 20 evesek.
Masnak mi errol a velemenye?
Nem tudtok belenyugodni hogy eljart felettetek az ido.
Mi sem bizonyitja jobban, minthigy ennyien irtatok, tehat erzekeny temara tapintottam :)
A #4 ea valaszolonak igaza van mondjuk; asszem o megtudna gyozni az esz erveitekkel.
Tobbiek... :D
Vad Fruttik koncertre először az anyámék vittek el, Kowalskyra szintén. Lehettem akkor olyan 9-10 éves, most 19 vagyok. Azóta is ott vagyunk az összes nagy bulin, fesztiválon ahol fellépnek. Csak én már a saját barátaimmal megyek. Nagyon büszke vagyok rájuk, irtó jó fejek.
Abba viszont belegondoltál már, hogy 39 évesen még elmész majd az utolsó fesztiválodra, majd a következő évben bérletet váltasz az operába? Vagy hogy is képzeled ezt?
Nem járt el az idő felettünk. Neked kellene beletörődnöd, hogy bárki ott lehet, és nem körülötted forog a világ.
Vegyünk egy közelgő példát. SZIN, Augusztus 22-25.
Depresszió, Alvin és a Mókusok, Road, Kowalsky meg a Vega, Ákos 50, Csík Zenekar, Magna Cum Laude, Intim Torna Illegál. Szerinted ezek a tinik kedvencei?
Pet Shop Boys!!! 80-as évek!!! Én akkor voltam 17-18 éves, és kezdtem diszkóba járni, amikor berobbantak. Biztos nem miattatok jönnek, mert fogalmatok sincs róla, hogy kik ők. És én nem fogom kinézni a fiatalokat a koncertjükről!
Ákos is a mi korosztályunk. Szereti sok 40-es. Ő is 30+ éve szinpadon van, végigkísérte az életünket fiatalkorunktól kezdve.
Bëlga. Nagyon szeretem. Ők se ma kezdték.
A SZIN-en biztos sok bácsi és néni lesz. ;)
Ha nincs korosztály kiírva,miért ne mehetnének?Nyitott mindenki számára,ha nem így volna akkor korosztályoknak hirdetnék meg a fesztiválokat.Ez már más világ mint régen amikor megvoltak a társadalmi elvárások pl.hogy férjes asszony ne kávézgasson a barátnőivel vagy nős ember ne menjen el a barátaival meginni egy pohár sört,mert az hogy veszi ki magát...nem ezek a dolgok rontanak meg egy kapcsolatot.
Vagy egy ismerősömnek a legnagyobb gondja,hogy a férje aki 40 körüli szeret mozgolódni,időnként háznál összejönnek barátokkal kicsit beszélgetni,iszogatni és olyankor hölgyek nincsenek a társaságukban.De a férje amellett,hogy saját gazdaságuk van, ott dolgozik,különböző papir dolgokat intéz, foglalkozik a kisgyerekkel is(kevés férfit láttam aki annyira kiveszi a részét a gyereknevelésből:eteti,pelenkázza,fürdeti is),besegít a háztartásba,néha meg is főz mivel a feleségének sok egész nap a gyereket etetni,kifárad benne... és ha többféle menüt kell főzni akkor kétségbe van esve,nem beszélve a takarításról...Amikor a férje inditványozta utazzanak el egy hétvégére akkor az volt a kifogás,hogy kisgyerekkel hova menjenek.Utána csodálkozik,hogy szeret néha elmenni kikapcsolódni,mondván ő unja magát ha mindig otthon kell ülni.Attól,hogy valakinek családja van még szerethet társaságba járni,lehet nyitott mások felé is,nem kell a saját kis életükbe belesavanyodni.
33évesen írtam be egy levelző főiskolát a legidősebb évfolyamtársam 62éves.Fiatalos,lendületes,modern gondolkodású,most várja a 8.unokáját.10-15évet simán letagadhatna a korából.Miért kellene,hogy lemondjon dolgokról?A szüleim úgy tettek ők ezzel le sem járatnák magukat,Csak sajnos ők más dologgal járatják le magukat,ami rosszabb mint az,hogy valaki 60évesen tanulmányokba fog.
Teljesen normális.Nyilván nem a szondon fognak ekizve csápolni a dévid gettára...de akár ez is előfordulhat.
Nekem nem ártanak.
Látom neked böki a csőröd ? Mivan nem fizette a szondjegyez 40-45ös palid miutánn lefeküdtél vele ? :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!