Lassan jöhetne egy újabb feldolgozás, rockosabb stílusban. :D
2018. júl. 28. 11:02
14/43 anonim válasza:
a mondanivaló a lényeg, most nem ízlésvita miatt linkeltem be
2018. júl. 28. 11:17
15/43 anonim válasza:
Ismerősöm 60-anon túl van, most éli a fiatalkorát, orrán-száján jár fesztiválokra. Szóval nem gond, ha még fura is. Ha gyerek van, akkor ciki, ha nem alakítja ki az összhangot a család vs. fesztiválok tekintetében. de mi van akkor, ha menekülés végett megy inkább feszkózni, minthogy a családdal foglalkozna?
2018. júl. 28. 11:30
16/43 anonim válasza:
Én pár éve a Sörfeszten az első sorban csápoltam a lányommal a Tankcsapda koncerten...
Szóval remekül összeegyeztethető akár a családdal is. :D
2018. júl. 28. 11:34
17/43 anonim válasza:
Te miért azzal foglalkozol, más hogy éli az életét? Az a véleményem, hogy ne üsd bele az orrodat más dolgába.
2018. júl. 28. 11:44
18/43 anonim válasza:
Oda járnak ahová akarnak, egyrészről megtehetik és érezzék nagyon jól magukat, másrészről senkinek semmi köze ahhoz ki mennyi idősen hol szórakozik. Szóval fesztiválra fel kedves 15-20-25-30-35-40-45 (és így továb kipurcanásig) évesek és érezzétek jól magatokat együtt! Hajrá nyár, hajrá buli, hajrá Balaton, hajrá szerelem, hajrá borosüveg! :-) :-D
2018. júl. 28. 12:43
19/43 anonim válasza:
Kicsinek én is ezt gondoltam, igaz, 30 vagyok és nincs gyerekem, de most meg már máshogy látom.
Pl. a bandának, amit X kisgyerek szeret, én már akkor rajongója voltam, mikor ő nyakig feküdt a fosban a pelenkázóasztalon. Ha így nézzük, több ideje vagyok rajongó, több "jogom" van ott lenni.
2018. júl. 28. 12:58
20/43 anonim válasza:
#19: Melyik bandáról van szó? Csak nem a Kispi? Hmm, dobtam egy hátast milyen koncertek vannak idén a Balatonnál, Quimby (azt sem tudtam, hogy még él a Tibi, lehet itt írogat néha :-) ), Kiscsillag a Kispál Andrással kiegészülve (végre már), PUF, Tankcsapda stb. És ezeknek most ott vannak a mai tinik, ez tök jó! És ugyanakkor ott vagyunk mi is 35 meg 45 évesen! Én ennek nagyon örülök!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!