Normális az, hogy 40 évesen is fesztiválokra járnak?
Nem tudom, lehet csak nekem ciki mikor az ismerettsegi koromben 40-45 evesek is mennek fesztivalokra.
Csaladjuk van, gyerekeik miert nem azokkal foglalkoznak?
Az az erzesem hogy nem tudjak elfogadni hogy nem 20 evesek.
Masnak mi errol a velemenye?
"Csaladjuk van, gyerekeik miert nem azokkal foglalkoznak?"
Lol, nálunk a fesztivál gyakorlatilag családi program. Majd ha te 40 leszel, akkor úgy életed az életed, ahogy akarod, majd te ülhetsz otthon, és érezheted úgy, hogy igazából már semmire sem vagy jó. De mit zavar, ha másnak nem ér véget az élete 25 évesen vagy a gyerek után?
Nem vagyok nyugger; 25 eves ferfi vagyok.
Egyszeruen zavaro dolog az amikor mi kint vagyunk a fesztivalom es jon szembe velem egy bikiniben a logos mellevel; petyhudt hasaval a 45 eves nagynenem.
En mar oregnek erzem magam ott a sok 16-20 eves csaj kozott. Raadasul ezeken a fesztivalokon nm kifejezetten azok a bandak jatszanak amiket ez a korosztaly hallgatott anno.
Azzal nincs bajom hogy elmenbek egy egy olyan koncentre akik az o idejukbe volt nagy szam, sot nem is kell bepunnyadni.
De 40-45 evesen tenyleg vad fruttik meg fish meg stb zene kell nekik/nektek?
En azt mondod, hogy ennyi idosen mar nem ezt kene csinalni...
A campus, a sziget nem kifejezetten annak a korosztalynak szol.
SZERINTEM.
Mégis kinek képzeled magad, hogy megszabd, ki mehet el egy fesztiválra? Ha zavar, hogy bikiniben megy a lógó mellével, akkor maradj otthon. 25 évesen is lehet valaki megkeseredett ember, példa vagy rá te.
Semi jogod megmondani, ki hova jár.
Nem vagyok megkeseredett, sot zavar abban hogy kikapcsolodjok a sajat korosztalyommal de nem tudok mert ti meg ott is ott vagytok.
Menjetek szinhazba vagy hangverselyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!