Miért van ez? Normális vagyok?
Engem meg csak addig érdekelnek mások, amíg hasznot tudok húzni belőlük. Na, kettőnk közül te normálisabb vagy, és szimpatikusnak tűnsz. :) Nem jártatod feleslegesen a szád, csak ahhoz szólsz hozzá, amihez neked is közöd van, más dolgába nem "pofázol bele" (mint a legtöbb ember), és nem hagyod magad kihasználni. Így már helyből szimpatikusabbnak tűnsz, mint az emberek 90%-a. :)
U.I.: A mai kor embere nagyon felszínes, csak a külső érdekli, tehát csajokkal a divatról, sminkelésről, pasik izmos hasfaláról és a Szürke 50 árnyalatáról lehet beszélgetni (természetesen vannak kivételek, de sokan ilyenek), a pasikkal pedig fociról, kocsmáról és csajokról lehet beszélni (és mily' meglepő, itt is vannak kivételek szép szerivel), de nem hiszem, hogy pont ez hiányozna az életedből, sajna elég lélekölő egy idő után ilyen emberekkel körülvenni magad.
Az elsőhöz hasonlóan,én is csak hasznot húzok az emberekből. Meg a fiúkkal játszok. Ezt érdemlik. Engem se érdekel másnak mi baja,témám van. De csak akkor szólok ha én vagyok a középpontban.
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!