Ki mit szeret/nem szeret Magyarországon?
A véleményeteket kérnék az alábbiakról:
1) Az oktatás.
2) A boltok és ott a kiszolgálás.
3) A közlekedési rendszer.(biciklisek, az autósok elengednek titeket? Vagy dudálnak, hogy haladjál gyorsabban ha nincsen bicikli út?)
4) A buszsofőrök és a viselkedésük.
5) Kórházi kiszolgálás.
6) A környezet. Mit lehetne változtatni? Több park esetleg?
7) A fiatalok 20 év alatt és a megjelenésük/viselkedésük.
Csak egy kérdőívet kell csinálnom órára és nem tudok sok felnőttet megkérdezni, itt könnyebb ezen az oldalon.
1) Oktatás
Nekem önmagában nincs bajom a tananyaggal... a rendszerrel van bajom, az borzalmas.
2) A boltok és ott a kiszolgálás.
Különösebb bajom nincs vele.
3) A közlekedési rendszer.(biciklisek, az autósok elengednek titeket? Vagy dudálnak, hogy haladjál gyorsabban ha nincsen bicikli út?)
A legtöbb "sofőr" nem tud vezetni, a taxisok pofátlanok, a biciklisek kevesen vannak.
4) A buszsofőrök és a viselkedésük.
Nincs velük bajom.
5) Kórházi kiszolgálás.
Khm... érdekes... erre csak ennyit tudok mondani. Jobb mint máshol de nem olyan mint amilyennek kellene lennie.
Alapvetően magán praxison vagyok (hála a szüleimnek), az kifogástalan szerintem.
6) A környezet. Mit lehetne változtatni? Több park esetleg?
Kevesebb szemetelés kéne, és kevesebb buszmegállóban hányó részeg.
7) A fiatalok 20 év alatt és a megjelenésük/viselkedésük.
Vannak a normálisok (remélem ide tartozok), sajnos igen kevesen, egyébként pedig nagyravágyó ostoba libák és barmok gyülekezete, folyamatosan nyafognak. (Sajnos tapasztalat :( )
16/L (jöhet a lepontozás)
alapvetően utálom ezt az országot és a benne élő embereket. mit szeretek? ezen most elgondolkodtam... fogalmam sincs. szomorú de nem jut eszembe semmi. magyaros kaja zsíros, nehéz, pálinkát utálom, máshol is van jó bor, szép a táj de az máshol is szép, sőt :(
amiket kérdeztél:
1. szar
2. boltokkal nincs különösebb baj, úgy lehet kapni mindent, csak drágábban mint mondjuk Németországban
3. sokat javult. pl megállnak a zebránál
4. ezzel sincs baj
5. meghalsz mire sorra kerülsz
6. szemetes, mocskos, gazos
7. nincs bajom a 20 év alattiakkal, én nem fogok itt régenmindenjobbvoltozni, mert nem volt jobb
Oktatás: Felesleges a 12 év, a kor helyett, inkább a tudás alapján kéne osztályokat indítani. A tantárgyakat választhatóvá kéne tenni.
Boltok, kiszolgálás: Sok hely, van választék, gyors.
Közlekedés: Autósok átengednek. Fővárosban klassz, viszont vidéken pocsék a közlekedés.
Buszsofőr: Nincs problémám. Inkább a busz és számos ember higéniája borzasztó.
Kórház: Szerencsére nem tudom mi van ott.
Környezet: Nekem megfelel. Biztonságos.
Fiatalok: Magyarországon rengeteg ember aggódik, számomra elég zavaró. Megjelenés a tipikus divat alapján.
1. Inkább nem mondok semmit.....retek.
2. semmi gáz
3. normálisak,eddig nem sok szeméttel találkoztam.
4. normalisak,nincs sok szemét közöttük.
5. nem voltam...de amilyen a mai egeszsegügy inkább nem is akarok. nem sok jo peldat hallottam.(nem hebe hoba,konkret egeszsegügyisektől pl)
6. kevesbb segélyből élő,tolvaj,gusztustalan,értéktelen,kötekedő,mocsok sejthalmaz. Kevesebb önpusztíto eletmodot elő fiatal.
7. Jó lenne ha lenne engedélyem egy pár dologra amire nem igazán lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!