Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sok embert idegesítenek a...

Sok embert idegesítenek a szakállal rendelkezők?

Figyelt kérdés

Nekem borostám van, de elég jó fazonokat ki lehet majd belőle hozni, mert magas íven nő az arccsontomig kb

Egy ilyenre gondoltam, csak nem ennyire csúcsos fazonnal.

[link]

Évtizedek óta nem volt kultúrája a szakállnak idehaza, mindenki borotválkozott két naponta is akár

2018. jún. 29. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

Miért kellett törölni az első válaszom,hogy meggyújtanék egy ilyet?

Mi ezzel a probléma?(néha vannak ilyen dolgaim)

2018. jún. 30. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy ma már nem akkora divat, miért idegesítene bárkit is, hogy egy random embernek az utcán szakálla van?

Amúgy nekem tetszenek a szakállas férfiak.

2018. jún. 30. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
11es.Attól, hogy vannak ilyen dolgaid, még nem normális....
2018. jún. 30. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudom!11-es voltam
2018. jún. 30. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a szakáll, a szakállas férfiak sokkal jobban bejönnek, mint a borotváltak, legalábbis nagy általánosságban (most átlagos, igényes pasikról van szó mindkét esetben).
2018. júl. 1. 10:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Hozzám gyakran oda jönnek, hogy hogyan növesztettem meg a szakállamat és hogy nekik is lehet-e ilyen szakálluk.

Szerintem rengetegen imádják, a legtöbben megtűrik és egy kis csoportot megkifejezetten utálja.

2018. júl. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!