I. Világháborúig nagy divatja volt a szakállnak. Az arab országokban ma is nagy divat, mert az arabok szerint csak az az igazi férfi aki szakállas.
Nőként én személy szerint nem szeretem a szakállas férfiakat. Egyik ok, hogy borzalmasan öregíti őket, másrészt, nagyon sok férfinak kimondottan rosszul áll a szakáll.
Amiről te beszélsz szakáll az kimondottan taszító, mert most a nagy divat a szakáll, és hozzávaló idétlen haj.
2018. jún. 29. 21:32
2/16 anonim válasza:
Én imádom, ha egy férfi szőrös. A férjemet kifejezetten fiatalítja az arcszőrzet, ráadásul rohadt szexi vele. 😊
2018. jún. 29. 21:35
3/16 Todboy válasza:
Ne mondd már, hogy idehaza nincs nagy divatja, hipszter kultúrával megérkezett már 2011 környékén, nálunk is termettek szép szál favágószexuálisok, mindenesetre ez a vonal mérséklődött. Most azt látom lépten-nyomon, hogy már minden 16+ éves szakállat hord.
2018. jún. 29. 21:37
4/16 anonim válasza:
Mivel én szakállas vagyok, inkább azok idegesítenek, akik ilyen baromságokat kérdeznek. Élőben biztos nem lennél ideges a szakállamtól. 41/f 105 kg/188 cm:)
2018. jún. 29. 21:38
5/16 anonim válasza:
Na, akkor mindenki láthatja, hogy az #5-ös válaszolóhoz hasonló primitív "állatok" miatt alakult ki ez a negatív sztereotípia a szakállat viselő emberekkel kapcsolatban.
Minden szakállas nevében köszönöm neked, #5-ös válaszoló, hogy elősegíted a negatív sztereotípia fenntartását. Gratulálok, b..szdmeg...
2018. jún. 29. 21:44
6/16 anonim válasza:
Nekem kifejezetten jobban tetszik a szakáll, mint nélküle, persze, nem mindenkinek áll jól.
2018. jún. 29. 21:58
7/16 anonim válasza:
Nem rossz a szakáll, de ez a kontúrozott nekem már piperkőcnek hat. Nekem a természetes hatású, nem túl hosszú szakáll tetszik.
2018. jún. 29. 22:03
8/16 anonim válasza:
#5-nek. Te vagy az 5. válaszoló bakker. Szóval a saját kommenteden húztad fel magad? A matek nem annyira megy mi? Amúgy ki is van írva, hogy melyik válasz hányadik. Mindegy.:)
2018. jún. 29. 22:13
9/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy másoknak tetszik-e a szakállad? Ne az határozza meg, hogy mit csinálsz és hogy nézel ki, hogy mások mit gondolnak, hanem, hogy neked mi a jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!