Szokott valaki vonaton beszélgetni az utastársával?
Figyelt kérdés
Egy ilyen alkalommal kötetlenül miről lehet beszélni, milyen témákat lehet felhozni?2018. jún. 23. 22:36
1/3 anonim válasza:
Ha ismerem az illetőt, akkor nyilvánvalóan. Bár gondolom te idegenekre gondoltál. Én egyébként nem szoktam társalgást kezdeményezni, inkább filmet nézek, vagy olvasgatok utazás közben, de ha valaki megszólít, akkor szívesen beszélgetek vele. Egyébként nincsen aranyszabály arra, hogy miről lehet beszélgetni. Általában tabu témaként kezelik az emberek, a jövedelemmel, vallással, politikával, szexualitással kapcsolatos témákat. Ezeket célszerű azért kerülni, bár velem előfordult már többször is, hogy egy teljesen idegennel végig politikáról vagy épp a jövedelmi viszonyokról értekeztünk. Kötetlenül egyébként rengeteg témáról lehet beszélgetni, de ez függ a beszélgető társadtól is. Célszerű valami aktualitással kezdeni (pl: Sport -> foci vb), aztán lehet beszélgetni az utazásról, szabadidőről, hobbiról, filmekről, könyvekről, tanulmányokról stbstb..
2/3 anonim válasza:
ha előferdül ilyesmi akkor egymás élete a fókusz..
főleg a munka, tanulás, világnézet..
3/3 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy szoktál e beszélgetni az autistával. :D
Egyszer egy tetováló sráccal beszélgettem, mesélt a munkájáról, meg csoporttársam a tetkókról írt szakdolgozatot és megadva az email címét, hogy küldjem el. Tök jó volt.
Egyszer egy srác flörtöl velem, amíg utaztunk.
De többnyire csak az időjárás meg a "bezzeg az én időmben" az idősek től megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!