Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Röviden elmesélem mi történt velem tegnap:

Én (18L) és két unokatestverem és mindkettejük párja elmentünk a moziba. A mozi után a lány unokatestverem (akivel kb legjobb barátnők is vagyunk) nagyon jo kedvű volt és nevetett mindenen,s elkezdett viccelődni. Azt mondta hogy engem itt kellene hagyni (mármint az utcán) és elvileg ezt viccből mondta,s volt meg valami más “vicc” de azt nem igazán értettem. És ez nekem nagyon rosszul esett, majdnem sírtam mert amugyis kirekesztettnek éreztem magam, mert ok elvoltak négyen és én meg utánuk kullogtam. Az én azt mondta unokatesom,hogy mindig én vagyok a hibás mert mindig én sértődök meg mindenen. Aztán nem igazán szólaltam meg már, teljesen elment a kedvem. Szerintetek miért van az hogy ha nekem nincs barátom akkor olyan mintha ott sem lennék? Ha lenne akkor másképp viselkedtek volna velem? Miért más az ha valaki kapcsolatban van?Nem értem hogy miért akarjak rámeroltetni hogy legyen valakim. Nem mindenki vágyik kapcsolatra. Legalábbis meg nem.

2018. jún. 18. 03:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy viccből mondta, nem tudnám ennyiből elmondani. Viszont ismerhetne téged és tudhatná, hogy neked ez rosszul esik. Ennek tudatában, viszont annyira nem volt szép dolog. Amúgy most én is hasonló helyzetben vagyok és nekem is bele szoktak ebbe szólni, bár én figyelmen kívül hagyom, pedig messzire szoktak menni. Nem értik meg, hogy most nem akarok senkit :D Szerintem engedd el a témát, hagyd rá. Viszont a kirekesztés nem szándékos, nyilván mindketten a párjukkal foglalkoztak. Én is voltam ilyen helyzetben, ők elvoltak én meg csak úgy voltam :D

22/F

2018. jún. 18. 04:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ja.. ez a sorsa a 3. keréknek. Csak gyertyatartó voltál

Ha érdemben akarsz vele lenni, azt csakis kettesben, vagy csajos napon!

2018. jún. 18. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
43%
Az emberek általában máshogy viselkednek, ha egy társaságban valakinek tetszelegni akarnak. Lehet, hogy kettesben nagyon jól elvagytok, azonban ha csatlakozik egy srác is, akkor te a riválisa leszel, így megpróbál kellemetlen helyzetbe hozni, és lekicsinyíteni a srác szemében, hogy ő tűnjön kívánatosabbnak, tehát jogosan érezted kellemetlenül magad. Nem is szeretem egyébként én sem, amikor elhívnak bárhova, ahol egyedül vagyok egy pár mellett. Az a legjobb megoldás, ha inkább a barátaik nélkül találkozol az unokatesóiddal, hogy ne alakuljon ki féltékenykedés. Biztos vonzó lány lehetsz, úgyhogy így jobb, mert nem érzik magukat feszélyeztetve.
2018. jún. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!