Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmagányosodtam, pedig semmi...

Elmagányosodtam, pedig semmi baj nincs velem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az utóbbi éveimben elsősorban a saját karrieremre koncentráltam. A munkám során egyedül dolgozom, csak magamnak tartozom elszámolással, mondhatni a saját főnököm vagyok. Én így nagyon jól érzem magam, szeretek egyedül dolgozni DE, sajnos ez a dolog kiterjedt a szociális életemre is, aminek már nem örülök és mostanra kezd elviselhetetlen lenni a számomra. Természetesen barátnőt is szeretnék, amihez a legjobb út a közös ismerősök lennének.

Sportos vagyok, jól nézek ki, rendben van az életem, tényleg semmi baj nincs velem. Egyszerűen kevés az ismerős, főleg a közeli barát, akiken keresztül új embereket ismerhetnék meg. Itt a jó idő, hajtana a vérem. Próbáltam már több különböző társaságot is rábeszélni valami programra, de nem olyan egyszerű. Szeretném hatékonyabban csinálni ezt a dolgot.

Mit gondoltok, mit lehetne tenni?

30/F

2018. jún. 17. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

miért nem mész egyedül vadászni?

30 évesen én is mindig körbementem a diszkókban pubokban mint egy hiéna,nőkkel dumáltam,aztán elég sokszor hoztam is haza.

legfeljebb egy ember jöhetett velem időnként,aki kitüntetve érezte magát,hogy vezethette a kocsim amíg én iszok.

2018. jún. 17. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Járj közösségbe. Könyvtárba, edzőterembe, nyelvtanfolyamra, társastáncra, főzőtanfolyamra. Biztosan van, ami érdekel, és közösségben végezhető. És ne akarj direkt ismerkedni ilyen helyeken, csak légy nyitott, és elérhető.
2018. jún. 17. 22:33
 3/3 anonim válasza:

Én mennék veled bulizni!!! 24/L

Ui.: a barátnős dolgot nem tudom számodra kielégíteni, csak egy egyszerű barátét.

2018. jún. 18. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!