Van egy kis pcsa, aki folyton paromrol meg rólam beszél és szid minket, de főképp engem. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Az a kis rib.. állandóan dumal hogy párom így szánalmas meg úgy szánalmas hogy velem van,meg hogy majd biztos vissza megyek exemhez meg ilyenek(miközben ő csalta a párját már kétszer de mindegy).. mocskosul idegesít mindkettőnket, és van egy kis baráti társasága is akik mellette állnak es "hű biztos neked van igazad" és terjesztik a sok hazugságot. Ezzel a kis nagyképű szeretet hiányos pcsával mit lehetne csinálni? Párom azt mondja szrjak rá,de sztem egyértelmű hogy ez nehéz/lehetetlen, ha már előttem is járatja a száját.2018. máj. 4. 19:41
1/6 anonim válasza:
Te komolyan ilyenekkel foglalkozol?
2/6 A kérdező kommentje:
Naponta az hallom hogy rólam beszélnek rólam terjesztik a hülyeséget. Tegnap elott délután ülünk párommal és akkor is elment mellettünk és közben dumált nekünk, hogy milyen szánalmas vagyok.. Nehéz ezt "tűrni" már mondjuk úgy 😂 alapvetően nem foglalkoztam vele jó ideig, de már túlzásokba esik.
2018. máj. 4. 19:47
3/6 anonim válasza:
Hidd el nekem a legjobb amit tehetsz ha lesz*rod. De komolyan, ha nem is megy akkor csak csinálj úgy mintha nem érdekelne. Ez majd őt fogja bosszantani.. biztos vagyok benne hogy élvezi hogy ha téged tud idegesíteni, ne add meg neki ezt az örömöt :) amúgysem éri meg, legyél boldog a pároddal és kész
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi #4 :)
2018. máj. 4. 20:53
6/6 A kérdező kommentje:
Megtettem, aztán még a kollégiumi nevelő is engem szól le, von meg ezt meg azt. "lehet hogy a te hozzáállásoddal van baj fiacskám."
2018. máj. 5. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!