Mi a teendő egy ilyen szituációban?
Figyelt kérdés
Az iskolámban lesz egy díjátadó amit én szervezek és én is fogom kiosztani a díjakat a tanulóknak. A díj átadásakor a női nyerteseket kézfogással illik köszönteni amikor a katedrára fellépnek vagy inkább puszival? Az igazság az, hogy mindenkit akit díjazok személyesen is ismerek mert az évfolyamtársaim. Bevallom picit bátortalan vagyok az ilyen helyzetekben főleg ha nőkkel állok szemben. A válaszokat előre is köszönöm! :D 18/F2018. jún. 10. 23:45
2/4 A kérdező kommentje:
Nem éppen ilyen válaszra vártam. Kérem valaki válaszoljon normálisan! Fontos lenne, mert nem hülyeségből írtam ki!
2018. jún. 11. 10:34
3/4 anonim válasza:
MINDENKIT kézfogással - ugyanis ez hivatalos aktus.
A puszi a magánéletben rendben van, de ilyen helyen semmi esetre sem.
4/4 anonim válasza:
Gondolj bele, ez egy hivatalos ünnepség, ahol nem számít, hogy kit mennyire ismersz privát.
Képzeld el, hogy ha egy tanár lennél, mit szólnának az emberek, ha egyik-másik tanítványnak puszival adná át a bizonyítványt? Ebben az esetben te a "tanári" szerepben leszel jelen, tehát aszerint illik viselkedni is.
Mindenkiven kezet fogsz, ahogy szokás, és ennyi az egész. (A puszit tartsd meg az utána lévö bulira, ott helyénvaló lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!