Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a szituációban mi a teendő?

Ebben a szituációban mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok Lányok! Megint én írok... Szóval...

A ciklusaim általában 30 naposak. Június 18-án elkezdődött egy ciklusom. Ennek a ciklusnak a 27. napján ( Július 14. ) szeretkeztem a barátommal egy medencében védekezés nélkül. Kb 1 percig lehetett bennem a pénisze, utánna abbahagytuk, orgazmus nem történt. 3 nappal utánna ( a 30. napon ) megjött. Úgy vettem észre, hogy kevesebb volt a vérzésem. A biztonság kedvéért az aktus után 17 nappal csináltam tesztet reggeli vizeletből - lett! Majd aktus után 34 nappal csináltam még egyet reggeli vizeletből - lett! A nem védekezős aktus óta már voltunk együtt 4x is. De mind a 4x óvszerrel védekeztünk. Az óvszereket ellenőriztük a szex után, egyik sem volt szakadt, lyukas. Vasárnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Ma reggel is csináltam egy tesztet 8 körül, első vizeletből - lett. Ez már a nem védekezős aktus óta a 37. nap. A barátommal utoljára 18 napja voltam együtt de ugye védekeztünk, azt írtam is. Egyébként kb. 7 hete nyomást érzek a jobb petefészkemnél. Nem mondanám fájdalomnak, inkább furcsa, kellemetlen.

Mi a teendő ilyenkor? Holnap lenne a korházban nálunk ifjúsági nőgyógyászati rendelés. Elmenjek? Milyen vizsgálatokra számíthatok? Fájdalmat is fogok érezni? Véleményetek szerint miért nem jön meg? Lehet hogy mégis terhes vagyok?

Köszönöm előre is a válaszokat! 16/L

2009. aug. 20. 10:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 7 napja érzek nyomást...!
2009. aug. 20. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem annak hogy terhes lennél 0 az esélye. A rendelésre mindenképp menjél el, nem fájdalmas, max egy kicsit kellemetlen 1-2 másodpercig. A petefészek fájdalommal kapcsolatban pedig azt tudom javasolni, hogy mindenképpen említsd meg a nőgyógyásznak ha már úgyis ott leszel, leglább meg tudja nézni ultrahangon is akár és akkor kiderülhet mi okozza.
2009. aug. 20. 10:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Azért is kérdeztem a terhességet, mert már olvastam olyat is akinek egy hónapig nem is mutatott semmit a teszt meg ilyenek. De már nem tudom mit higyjek. Remélem nem vagyok terhes...
2009. aug. 20. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes.
2009. aug. 20. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy terhes vagy, de szerintem is menj el mindenképpen a nődokihoz. nekem szúrt a petefészkem, amikor cisztám volt. Ciszta miatt késhet a menszi is. Nekem is elég hosszú ciklusaim voltak akkor, és elég ingadozók. Minden második hosszabb 46-48nap!
2009. aug. 20. 10:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor holnap elmegyek a rendelésre. Nagyon rossz ezt kívánni, de inkább lenne cisztám, mint egy nem kívánt terhességem...

Holnap megírom mi lett! Szorítsatok értem 12 és fél 3 között! Kérlek!

2009. aug. 20. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:

szia már írtam, én is hogy nem vagy terhes, de jó hogy lesz ez a rendelés, mindenképp menj el rá!!!

itt már a ciszta nagyobb valószínűség mint a terhesség, de azért ne kívánj magadnak ilyet!!

az is lehet, hogy egyszerűen egy peteérés nélküli honapban vagy, és ezért késik akár egy másfél hetet is, de lehet meg se fog jönni. ez is előfordulhat, és nem lehetetlen!! de már mint előző kérdéseidnél is írtam az is lehetséges, hogy csak azért késik, mert nagyon rágörcsölsz!!!! nyugodj meg!!!!!!!!!!

sok szerencsét kívánok és szurkolok érted holnap

2009. aug. 20. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Nos... Hajnali háromnegyed 4kor arra ébredtem, hogy egy vértócsában fekszem. 5 nap késéssel megjött! Köszönöm a segítséget és a támogatást mindenkitől!
2009. aug. 21. 07:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit hogy elmúlt a petefészkem körüli fájdalom.
2009. aug. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!