Veletek is volt már ilyen vagy csak èn vagyok ilyen cringe? 😂
Nekem a mindennapjaim cringek :'D minden amit teszek es mondok kb... de azett valahogy elviselnek a korulottem levok
Az nahyon kellemetlen tud lenni ha van ket ember akik joban vannak nagyon, es odacsoppensz kozejuk ugy, hogy na helo
Velem olyan volt egyszer, hogy ket embert elhivtam valahova, tudtak egymasrol hogy jon a masik, tehat mindkettonek szoltam hogy "ott lesz a baratom", nem volt nekik meglepetes... Aztan talalkoztunk, es ugyebar ok nem ismertek egymast, bemutatkoztak de onnantol kezdve kv@ cringe volt mert nem akartak ismerkedni egymassal meg nem beszelgettek es probaltam mindkettot szoval tartani meg jokedvu lenni de annyira bezarkoztak hirtelen, es olyan furak lettek es kelemetlen helyzet volt, mert cirip cirip kinos csond... es ott megbantam hogy ezt csinaltam tobbet nem csinalok ilyet. Tudom, nem jottek hogy baratkozzanak meg egyebek, na de azert megis :/ utalom a kinos csondeket
Ez egy angol szó, főnév, jelentése: megalázkodás.
Érdekes, hogy egy ember maga hogyan lehet azonos egy cselekvéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!