Mit jelent az interneten az, hogy "cringe"?
Figyelt kérdés
Sok helyen találkozom vele, de nem tudom hogy pontosan mit is jelent2016. aug. 3. 11:57
1/10 anonim válasza:
Lényegében olyasmi, aminek viccesnek kéne lennie, viszont inkább csak kényelmetlenül és kínosan érzed magad tőle. Amennyiben tudsz angolul, itt egy tökéletes leírás.
2/10 anonim válasza:
Nekem egy angol úgy magyarázta, hogy pl. egy filmben látsz egy rémes, véres jelenetet, akkor egyszerre kínosan, kényelmetlenül és undorodva érzed magad.
Nagyából ezt jelenti.
Vagy akár azt, hogy bárki az életben csinál valamit, és valamiért kínosan érzed magad és megundorodsz egyszerre.
3/10 CherryTheFrost válasza:
tesom, azt jelenti, hogy olyan gáz mint egy sittes
7/10 anonim válasza:
5-ösé a jó válasz, szekunder szégyenérzet
8/10 anonim válasza:
7: mi ertelme van egy masik idegen szot hasznalni ugyanarra? hogy akik olvassak lehetoleg butanak is erezzek magukat mert nem tudjak mit jelent?
9/10 anonim válasza:
Én inkább úgy írnám le, hogy amikor valami annyira rohadtúl kínzó, hogy meg akarok halni a szégyenben, és azt kívánom bárcsak elnyelne a föld. Ilyen megfoghatatlan kellemetlen érzés, ami nem jár fizikai fájdalommal, de érzed, hogy szenvedsz. Ez lehet egy olyan szituáció miatt, amiben te vagy benne, vagy olyan is, amit csak látsz, de te is szenvedsz, már csak a látványtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!