Miért kötelező inni? Miért kell mindig az utcán lézengeni?
"Egyébként szerinted az a normális meg "hozzátartozik" hogy 13-15-18 évesen részegre issza magát a jövő nemzedéke?"
Igen. Egyszerűen ez hozzátartozik az élethez, Le lehet pontozni, de ez így van...
"Tudod hogy hívják ezeket a fiatalokat? Prolinak."
Ja, máris gondoltam. Aki egy kicsit "él", és nem csak a lakásában ül néhány kockával, az már proli. De hajrá, vágjátok magatok alatt még tovább a fát...
"Az osztálytársaim is ilyenek, minden délután mennek berúgni... Érettségizett emberek..."
És? Attól kevesebbek mint te? Inkább többek, szociálizálódnak és tudnak kapcsolatokat építeni. Emellett az alkohol oldja a szorongást, de hogy értené az, aki sose próbálta a szobájába...
"gusztustalan állott piaszagot, nézzem a dülöngélő esetleg hányó embereket meg szívjam a rákkeltő cigifüstöt."
Haha, ezt szerintem már leírtam az előző kommentemben. És azt is megjósoltam, hogy le leszek pontozva. Csak az a kérdés, hogy ha az önérzetetek rendben van, miért pontoztok le engem proli drogos alkoholista bagóst? :DDD
Drága rettentően komoly közösségi életet élő srác!
Képzeld, nem csak a szobájában gubbasztó kocka és a parkban gusztustalanul lerészegedő, mindent összeokádó, üvegeket széthajigáló üvöltözős kis köcsög van.
Létezik olyan típus is, aki kulturált kocsmákba, szórakozóhelyekre jár és nem a legócskább kannást vedeli, hogy minél hamarabb hányásig jusson, mert az "menő", hanem minőségi(bb) italt fogyaszt és a civilizált bulizás, feszültséglevezetés a célja.
Ez a végtelen nagy partyállat az alibi egyetemista, aki csak a cuccért, buliért, és az olcsó szeszért járja az egyetemet. Majd aztan a gyakorin fog sirni, hogy nem veszik fel sehova, meg ott van annyi papirja, és semmire se jó......
Nem mondom, hogy szent voltam, ittam is, buliztam is de kulturáltan....
Mostani egy ket egyetemista, meg a f..szt is leszopja azert ha a maradekokat osszeihatja a poharakból...
"Ja, máris gondoltam. Aki egy kicsit "él", és nem csak a lakásában ül néhány kockával, az már proli. De hajrá, vágjátok magatok alatt még tovább a fát..."
Na most nyilván nagy meglepetés fog érni. az nem élet hogy egy általános iskolás kis szaros anyuci pénzén rendszeresen berúg. Az pont az élet ellentéte aranyapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!