Miért kötelező inni? Miért kell mindig az utcán lézengeni?
Viccesen fogalmazva, mert túlnépesedett a Föld és az alkohollal tesznek róla hogy mielőbb elpusztuljanak. Régebben engem is szekáltak amiért nem iszom. Ma már nem szekálnak mert 40-45 évesen sírba kerültek az alkohol miatt, én meg apámhoz hasonlóan meg akarom érni a 90-et úgy hogy bot nélkül megyek.
Előnyt kell kovácsolni az emberek alkoholizmusából, nyitni kell kocsmát, a bejárat felett "Töltőállomás" felirattal, felvenni bele egy alkalmazottat és tréfásan kiabálni mint a favágók hogy "Dől a lé!" Úgy értve hogy dől neked a pénz mások hülyeségéből. Míg ők úgyis úgy értik hogy az alkohol dől a poharukba.
Nemrég jártam utána hogy milyen gyümölcsültetvényt lenne érdemes telepíteni. Kiderült hogy gyümölcsre gyakorlatilag egyik felvásárló sem kíváncsi, de a szeszfőzdék korlátlan mennyiségben felvásárolnának szinte bármilyen gyümölcsöt. Hát ennyit az egészséges táplálkozásról.
Nem kötelező inni, és az utcán lezengeni se. En se csinálom, es rajtam kivül több millió se, meg sem csinal ekkora ügyet belöle a neten...
Mi a celod a kerdéssel? Megnyugtatja a leljedet, ha le alkohlista narmozom az ismerősödet?
Ismerős nő rendszeresen ivott nagyobb mennyiségű szeszt, lényegében alkoholista volt. A környezete, családja-értelmes, tanult emberek- szinte elnézte ezt, mintha ez normális lenne.
Annyira természetesnek veszik sokan ezt a dolgot. Azóta abbahagyta, de teljesen leépült és szorong. És nem értik miért ilyen. :OO
Én szoktam fogyasztani minőségi bort és különleges söröket, de nem tukmálom, a legjobb barátom egyáltalán nem iszik alkoholt, mert utálja az ízét.
Ne érezd emiatt magad rosszul.
Azért tényleg durva hogy mennyi begyöpösödött és befásult ember van itt... a kamaszkorhoz hozzátartozik az alkohol, ahogy az egyetemista élethez is... durva hogy mások ezért néznek le embereket és mondják, hogy "le akarnak húzni a szintjükre". Ember, nézd már meg az angolok mit csinálnak hétvégente.. :D
A másik kommentben meg írják, hogy szándékosan meg akarják ölni az embereket az alkohollal... na itt van végem mára a gyakoriból :D
Aki lepontoz, az marhára nem ismeri a társadalmat... ül a szobájába, magányosan. Legalább mondhatja hogy "nincs a koszos alkoholista dohányos emberek között pfúúj" :D
21/f
Kedves utolsó... szóval aki nem iszik alkoholt és nem cigizik az begyöpösödött, befásult antiszociális ember... Kicsit végletekben gondolkodsz. Meg az jó dolog amit az angolok csinálnak? Ha nekik lehet akkor nekünk sem gáz?
Egyébként szerinted az a normális meg "hozzátartozik" hogy 13-15-18 évesen részegre issza magát a jövő nemzedéke? És itt nem a kultúrivásról van szó amikor az ember megiszik egy pohár minőségi bort vagy egy korsó márkás sört. Ezzel senkinek nem lenne baja.
A mai fiatalok nagy része minél olcsóbban akar berúgni, a mennyiség a fontos nem a minőség... ez itt az igazi baj. Na meg az hogy nem bírnak magukkal, részegen üvöltöznek a parkokban esténként, tele van minden törött üvegekkel...
Tudod hogy hívják ezeket a fiatalokat? Prolinak.
Igazi züllött alja prolik.
Az osztálytársaim is ilyenek, minden délután mennek berúgni... Érettségizett emberek... szégyen.
Sosem fogom megérteni ez miért jó, én utálom az alkoholt, próbáltam, nem jött be.
És igen, inkább ülök normális emberek között egy szobába vagy akár egyedül is minthogy szagoljam a gusztustalan állott piaszagot, nézzem a dülöngélő esetleg hányó embereket meg szívjam a rákkeltő cigifüstöt. Ja meg sok helyen olvasni azt is hogy az alkohol öli az agysejteket és rövidíti az életet is, bár ez nem tudom mennyire igaz, de hogy nem egészséges az tuti. Mérgezze magát aki akarja, de engem hagyjanak ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!