Miért nem lehet férfiként szeretni a gyerekeket anélkül, hogy pedofilnak néznének? 19/f
Volt nekem egy kínos esetem egy buszmegállóban. Négy óra körül álltam egy buszmegállóban, eső után volt, a suliból indult két kisgyerek, egy fiú és egy lány, olyan 7-8 évesek, és a buszmegálló járdáján levő pocsolyában ugráltak, majd a kislány elejtette az esernyőjét, én meg közelebb léptem volna hozzájuk, hogy felvegyem neki.
Ahogy lépni készültem, egy faszi hátulról elkapta a karom és visszarántott, aztán bikaszemekkel nézett rám.
Hirtelen nem értettem mi a baja, aztán mikor elengedett, akkor esett le, hogy egész végig mosolyogva, magamban nevetve néztem hogy játszanak, és ezzel kontextusba helyezve a lépésem, ijesztően nézhetett ki, hogy rámozdulok a kisgyerekekre.
Basszus, csak nosztalgiáztam, hogy milyen jó volt kisgyerekként, ugrálhattam magamról mit sem tudva emberek előtt pocsolyákban.
18 voltam akkoriban, 2 éve történt.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha egy fiú /férfi szerete a gyerekeket, az nagy kincs!
Én pl biztos nem néznélek pedofilnak, ha oda mennél egy kisgyerekhez, mert 1. Azt gondolnám hogy a tied/ testvéred vagy legalábbis ismered
2. Nem érdekel hogy mit csinál egy idegen xd főleg ha látszik, hogy csak megkerdezi hogy mi a baja vagy miért sír.
Pl egy vásárban sakál módjára sírt egy kisgyerek, és odamentek az emberek , hogy mi baja; hol a szülei.
Szóvalha egy nő oda megy egy kisgyerekhez, mert látja hogy az egyedül van, akkor már azt is pedonak nézik?
Mondjuk ne azzal menj oda a gyerekhez, hogy azonnal megoleled; mert csak jobban megijed, de ha azzal mesz, h megkerdezed hol vannak a szulei akkkor szerintem senkit sem fogsz erdekelni :D
utolso : szegeny, nagyon ciki lehetett :D
"egy vásárban sakál módjára sírt egy kisgyerek, és odamentek az emberek , hogy mi baja; hol a szülei."
Én olyat láttam, aki percekig sír, és senki nem ment oda hozzá. (amikor először odanéztem, akkor azt hittem, csak összeveszett a szüleivel, mert voltak körülötte felnőttek; pár perccel később odanéztem, láttam, h senki nincs körülötte, akkor elkezdtem odamenni a tömegen át, de jó időbe telt odamenni, egy várban volt a rendezvény és fentről láttam őt). Ha férfi lennék, én se biztos, hogy oda mertem volna vinni a pedofilhisztéria miatt, illetve ha olyan korú lenne, aki nem tud beszélni, akkor nőként se mertem volna elvinni onnan a biztonságiakhoz, akik be tudták mondani a hangosbemondóba.
Én megértem, h vigyázni kell a gyerekekre, de ez a hisztéria már ártatlan embereknek árt. Amerikában egy csávó lefotózott valami Star Warsos plakátot, hogy megmutassa a gyerekeinek, egy nő azt hitte, hogy az ő gyerekeit fotózza, és lefotózta a csávót, majd kiposztolta face-re azzal, hogy vigyázzatok ezzel a pedofillal. Amire a csávó tisztázta magát, már az egész városában elterjedt, hogy pedofil. Szerintem ezt már vissza kéne fogni, pláne, hogy a legtöbb pedofil a saját ismeretségi körében molesztál, inkább ott kéne az embereknek körülnézni.
Hát, hülyék mindenhol vannak.
Megtaláltam a sztorit amúgy, ausztrál volt, nem amerikai (úgy látszik, odalent is vannak hülyék...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!