Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gátlásos kamaszlányként hogy...

Gátlásos kamaszlányként hogy szerezzek önbizalmat a videózáshoz? Vagy idővel ezt "kinövöm"?

Figyelt kérdés

17 éves leszek májusban.

A közösségi oldalakon (főleg Instagramon) elég sok követővel rendelkezem, és ott is írták, meg mondták mások is, hogy csinálhatnék egy YouTube csatornát, vehetnék fel rutinvideókat, vagy akár az utazásaimról, érdekesebb programjaimról vlogot... Viszont nagyon szégyenlős és gátlásos vagyok, bár ez az Instagramon nem látszik. De az oda feltett képeket 20-30 percig szerkesztgetem, elküldömön minimum 5 embernek, hogy tuti jó-e, nincs rajtam semmi hiba, a hajam, sminkem jól áll-e, stb. Videókban, hangfelvételeken utálom visszahallani a hangom, meg mikor megy a kamera, nem tudok mit kezdeni magammal.

Már akkor is izgulok, ha a suliban kell kiselőadást tartanom, pedig ott max. 25 emberről beszélünk, nem több ezerről. Van több barátom és barátnőm, akik videóznak és ők teljesen természetesen viselkednek, gond nélkül beszélnek és valahogy jó az egésznek az összhatása.

Fogalmam sincs, hogy érhetném el azt, hogy ez nekem is menjen és legyen normális önbizalmam, ne akarjak mindig tökéletesnek tűnni, vagy hibátlannak kinézni.

2018. ápr. 24. 12:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
16%
Elküldöd az Insta-nevedet privátban?
2018. ápr. 24. 21:41
 32/37 anonim ***** válasza:
68%
Minek akarsz videózni?
2018. ápr. 24. 21:53
 33/37 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó, mert a barátnői is.

A tinik ostoba példányai ezt csinálják. Szerencse, hogy normálisak is vannak a 17 év körüli korosztályban, akik olvasnak, kirándulnak, és a továbbtanuláson meg nyelvvizsgán jár az eszük ilyen agyatlan fszságok helyett.

(na most gyorsan kamuzd be hogy orvosira mész és már 2 felsőfokúd is van)

2018. ápr. 24. 21:56
 34/37 anonim ***** válasza:
52%

Kiscsaj nem veszed észre hogy ha már tényleg ENNYI EMBER ITT leoszt akkor nem az a 25-30,x ember a hülye hanem esetleg te??

Önmagadnak mondasz ellent állandóan, próbálod kimagyarázni a saját magad által írt hülyeséget.

Aki ANNYIRA elégedett magával az nem lesz ANNYIRA gátlásos. És ne akarj mindent az instagramra alapozni meg a követőidre hivatkozni és azzal menőnek tűnni (mert nem leszel tőle menőbb csak jelzem) mert az élet nem ebből áll. Mindenki tesz rá hogy hány követőd van,jobb,szebb,okosabb nem leszel tőlük.

Ha ennyire nem tudsz kamera előtt,emberek előtt beszélni nem kell erőltetni ezt a dolgot, ilyen egyszerű. Felesleges szenvedni és felesleges kioktatni itt egy rakás embert ,amikor nem ők a hülyék;)

2018. ápr. 24. 22:04
 35/37 anonim válasza:
100%

Valahol azt olvastam, hogy egy insta account nagyjából 100 ezer követő esetén válik érdekessé bármilyen reklám céljából. Szóval az, hogy 10 emberke megkérdezi, hol vetted a cipődet, nem fog egy céget sem érdekelni.

Nézz meg egy divatblogot vagy instas accountot. Nem pár ezer követőjük van. De próbálkozni lehet, max nem reagál rá a cég.

Én sem értem, miért akarsz videózni, ha kellemetlenül érzed magad tőle és mondanivalód sincs. Ez most nagyon menő a fiatalok körében, mert majd ömlik a pénz meg az ingyen cucc... Hát ez nagyon keveseknek sikerül és pláne nem Magyarországon. Vagy te esetleg angolul fogsz a videón beszélni?

Higgy a sok válasznak, maradj a képeknél, mert egy videós bénázással csak nevetséges leszel.

2018. ápr. 25. 08:17
 36/37 anonim válasza:
Engem nagyon érdekelne az instagram neved, le tudnád irni kérlek?☺
2018. máj. 15. 17:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Vajon videózik már azóta?
2019. aug. 29. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!