Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gátlásos kamaszlányként hogy...

Gátlásos kamaszlányként hogy szerezzek önbizalmat a videózáshoz? Vagy idővel ezt "kinövöm"?

Figyelt kérdés

17 éves leszek májusban.

A közösségi oldalakon (főleg Instagramon) elég sok követővel rendelkezem, és ott is írták, meg mondták mások is, hogy csinálhatnék egy YouTube csatornát, vehetnék fel rutinvideókat, vagy akár az utazásaimról, érdekesebb programjaimról vlogot... Viszont nagyon szégyenlős és gátlásos vagyok, bár ez az Instagramon nem látszik. De az oda feltett képeket 20-30 percig szerkesztgetem, elküldömön minimum 5 embernek, hogy tuti jó-e, nincs rajtam semmi hiba, a hajam, sminkem jól áll-e, stb. Videókban, hangfelvételeken utálom visszahallani a hangom, meg mikor megy a kamera, nem tudok mit kezdeni magammal.

Már akkor is izgulok, ha a suliban kell kiselőadást tartanom, pedig ott max. 25 emberről beszélünk, nem több ezerről. Van több barátom és barátnőm, akik videóznak és ők teljesen természetesen viselkednek, gond nélkül beszélnek és valahogy jó az egésznek az összhatása.

Fogalmam sincs, hogy érhetném el azt, hogy ez nekem is menjen és legyen normális önbizalmam, ne akarjak mindig tökéletesnek tűnni, vagy hibátlannak kinézni.

2018. ápr. 24. 12:50
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Nem azért teszem, mert a világnak/országnak erre lenne szüksége... Te mindent azért csinálsz, mert hasznos?

Hihetetlen amúgy, hogy egy anonim oldal válaszolói szeretnék megszabni, mit tegyek a szabadidőmben. :D

Elég sok értelmes hobbim van, sportolok is, a tanulmányi eredményem sosem volt 4.5 alatt.

2018. ápr. 24. 14:43
 22/37 anonim ***** válasza:
90%

Én nem értem ezt az egészet,ami ebben a mai világban folyik a fiatalok körében. Pedig én sem vagyok idős csak 25 vagyok. Miért gondoljátok,hogy érdekesebbek vagytok a másik 1000 ilyen lány mellett? Miért gondolod,hogy bárkit érdekel az életed,hogy mit csinálsz? Akit érdekel arra ott van a facebook, vagy tudom ilyesztően hangzik,de a barátokkal lehet találkozni a szabadban és élőben beszélgetni. Tudom nagyon furán hangzik,de nem csak a youtube egyoldalu pofázása van opcióként. Az abszolút kedvencem "mi van a táskámban video" 1.Szerintem senkit nem érdekel,hogy az xy no name tininek mi van a táskájába. Esetleg egy tolvajt érdekelhet mutasd meg a 4-6 villamoson na ott elég sok embert érdekelhet. 😉

Meg nem tudom ez a mű dolog is minden ilyen videóban olyan rend van a táskában és még a telefont is benne felejti az illető,hogy azt is meg lehessen mutatni milyen márkájú mennyiért "vette".. Szerintem minden ember kiveszi a telefonját,ha hazaér főleg a ti korosztályotok,akik a wc-n is nyomkodják.

2. Nem vagy érdekes lehet akármennyi követőd ettől nem leszel híres. Max. 13-18 évesek között.

3. Neked komolyan ennyi filter meg ps. kell,hogy posztolj egy képet??? Ìgy akarsz videózni,hogy az igazi arcod nem mered vállalni egy képen? 😂😂😂

Szerintem kezdj el élni értelmes célokat kitűzni. Tanulj legyen jó munkád esetleg,ha akarsz családot ahhoz ezek kellenek. De videózgathatsz is és égedhted magad pár ezer ember előtt te bajod. 😆

Nagyob ritka,hogy valaki tényleg értelmes ötletes tartalmakat tölt fel,de nem hinném,hogy produktìv tagja lennél a youtube közösségnek.

2018. ápr. 24. 14:48
 23/37 anonim válasza:
82%

Hihetetlen? Hiszen Te várod egy anonim oldaltòl, hogy megfejtsék a "gondjaid"

Ráadásul annyira vagy gátlásos mint a rosszlányok a sarkon. Nem tudod már magad hova fényezni...

Nőj fel inkább!

2018. ápr. 24. 14:50
 24/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez generàciòs probléma a korosztàlyodnak.Itt az érettebb /idősebb korosztàly hülyeségnek tartja, rossz helyen kértél tanácsot. Én sem szeretném ha majd a fiam ilyen lenne... Ami egyszer a netre kikerül azzal nem tudsz mit kezdeni ès idővel szerintem azok akik hülyeségeket beszélnek vagy tangàs félmeztelen képeket raknak ki meg fogjàk bànni. Nekem is volt tiniként hülyeségem hàl isten nincs megörökìtve a gyerekem nem tudja visszanézni (hiàba tűnt akkor nagyon menőnek). Szóval gondold végig és ha úgy érzed nem megy nem tudod 100%ban jól hozni a videót inkább hagyd ne csinálj magadból hülyét. Ha nagyon akarod akkor meg gyakorolj elsőre kis közönség előtt.
2018. ápr. 24. 14:55
 25/37 A kérdező kommentje:

Feketemacska0909

25 évesen nem sikerült még az "ilyesztőt" helyesen leírni?

Az meg, hogy senkit nem érdekelne az életem, nem igaz. Tekintve, hogyha már csak egyetlen képet felteszek, azonnal lesz vagy 10 komment, hogy honnan van a cipőm, ruhám, táskám, napszemüvegem. Ha kiteszek képet arról, hogy mondjuk éppen sütök, főzök, azonnal kérnek recepteket.

Sokan kérték, hogy mutassam meg a szobámat, fürdőszobámat, de ez nekem már túl sok lenne, nem akarnám, hogy mindenki tudja, hol alszom, vagy hol mosom a fogamat.

Nem csak abból áll a Youtube és az Insta, hogy "mi van a táskámban" videót csinálok, vagy "reggeli rutint". Szerinted nem vagyok érdekes, mégis több tízezer ember követ, kommentel, visszajelzést küld.

Köszönöm a normális válaszokat, privát üzeneteket.

Tényleg kár volt ezt itt megkérdezni.

2018. ápr. 24. 14:57
 26/37 anonim ***** válasza:
76%

,,Nem azért teszem, mert a világnak/országnak erre lenne szüksége... Te mindent azért csinálsz, mert hasznos? "

Felnőtt ember vagy azért csinál dolgokat, mert kell nagyrészt ilyen a munka.Illetve azért mert jól érzi közbe magát. Pld:sport

Te azt írod, hogy kényelmetlenül érzed magad ha sok ember előtt kell beszélni, akkor miért erőltetsz valamit ami számodra kényelmetlen?

Meg miért kell ezerszer agyonretusálni egy képet,mielőtt felteszed?

Amúgy igen.Videóban nagyon nehéz minden pillanatban úgy kinézni ahogy az agyon vissza manipulált

2018. ápr. 24. 14:57
 27/37 anonim ***** válasza:
84%

,,Nem azért teszem, mert a világnak/országnak erre lenne szüksége... Te mindent azért csinálsz, mert hasznos? "

Felnőtt ember azért tesz dolgokat, mert pld muszáj.Ilyen a munka.Valamint azért mert jól érzi közbe magát ,ilyen a sport.

Téged miért érdekel a videózás ha nem érzed jól közbe magad,mert egy szál hajad nem úgy áll ahogy kellene?

2018. ápr. 24. 14:59
 28/37 A kérdező kommentje:
Én vagyok a sötét, de neked nem megy a szövegértelmezés. Gratulálok!:D
2018. ápr. 24. 15:21
 29/37 anonim ***** válasza:
60%
Frappáns beszólogatást is gyakorold kicsit, kellhet a videós karrieredhez!
2018. ápr. 24. 15:34
 30/37 anonim ***** válasza:
79%
Elírtam egyetlen egy szót kövezz meg érte. Tudod én tollal tanultam írni nem billentyűzeten. 😉 Látom ezt az egy "dolgot" tudtad kiragadni az irományomból, hát ez az értelmi szinted... Nem kérdezem milyen tartalmat akarnál publikálni,mert azt tartalomnak nem lehet nevezni. Kiraksz egy képet és kapsz LÁJKOKAT jajj,de izgi mesélj még. 😆 Kérdezgetik hol vetted? Mekkora presztízs, tartsd meg,mert ezzel az agyi szinttel max. idáig juthatsz. Nem mellesleg,aki ennyire szégyenlős az ezen el sem gondolkodik. De, ha te abból akarsz megélni,hogy édesanyád és édesapád által fizetett dolgokkal villogsz.. Ja,de kell a szponzoráció meg a pénz a semmire. Nem rosszból mondom,de ahelyett,hogy oltogatni próbálod itt a népet,akik többnyire nem a te korosztályod inkább láss a szavaik mögé és próbálj meg felnőttesebben viselkedi. A kirakat élet és önmagunk mutogatása még senkit nem tett felnőtté.
2018. ápr. 24. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!