Utánvétes fizetés?
Figyelt kérdés
Elakarok adni valakinek valamit, utánvéttel adnám fel a csomagot. Azt tudom hogy ő odaadja a postásnak ott helyben a pénzt, de én hogy kapom meg?? Hozza a postás kp-ban??2018. ápr. 17. 16:01
1/4 anonim válasza:
Igen, te feladod a csomagot, kifizeted a feladási díjat, megmondod hogy mennyit fizet a címzett, aztán kérheted az árát kp-ban vagy számlára is. De én már csakis előre utalás esetén küldök csomagot, mert postai utánvéttel 2000-2300 Ft körül kell fizetnem hogy feladjak egy kis csomagot, ha meg valami majom nem veszi át akkor visszahozzák nekem és még egy ezrest fizethetek érte. Nem egyszer játszották el velem ezt az utánvétesek úgyhogy befejeztem. De ezen kívül szerintem igen, kp-ban érdemes, mert úgy egyszerűbb, nem kell banki adatokkal bajlódnod. Meg persze csak akkor kapod meg a pénzt ha a vevő tényleg át is veszi a csomagot. Oda vissza megy a bizalmatlanság, mert ha meg előre utalást kérnél akkor azt hiszik elteszed a pénzt és nem kapnak csomagot :D
2/4 anonim válasza:
Az internetes vétel mindig is tartalmazott zsákbamacskát, de azt nem értem az utánvét miért kapott ekkora gyűlöletet manapság. Kb. nincs ember akivel így üzletelni lehet ma már, 10 éve meg kérdés sem volt erről, automatikusan ment a dolog...
Bírom az olyan oldalakat is, mint a Hardverapró ahol leírják a nagyokosok, hogy ne utalj előre. Ok, cső. Az eladó meg nem fog csomagot "előre utalni", hogyan is akarnak akkor postai üzletbonyolítást? LOL
Az utánvét meg ugye ördögtől való. Tehát marad a személyes átvétel. Sokan meg abban a hitben élnek, hogy Budapesten kívül nem is létezik az ország, minek ide a posta. Vicc...
3/4 jázmin82 válasza:
Érdeklődni szeretnék hogy Budapesten mennyibe kerül az utánvétel? És Mennyibe kerül a Postán maradandó utánvétel?
Melyik a legjobb?
4/4 anonim válasza:
Attol függ, hogy kéred a postan. Utalassal, vagy kp-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!