Kibonthatom-e utánvétes fizetés előtt a GLS-által hozott csomagot (egy új televíziót)?
A futárt is kötik szabályok..
NEM bonthatod ki. Olyan cégtől rendelj, akiben megbízol annyira, hogy elhiszed ki fogják cserélni..
Annyit tehetsz, hogy kifizeted.. kibontod..
(megkéred a futárt várjon 3 percet) és a gáz van
jegyzőkönyvet vetetsz fel a dologról..
Ez alapján ki fogják (ki kell) cserélniük a TV-t a cég meg bevasalja a GLS-en a kárát.
Már vásároltam neten többször is, eddig nem volt gond sem az árúval, sem a GLS-sel. De nem is volt egyik sem annyira érzékeny a szállításra, mint egy televízió.
Mert mi van, ha útközben történik valami, és úgy sérül a készülék, hogy a csomagoláson nem látszik? Elmegy a futár, én meg pereskedhetek, bizonyíték nélkül. Merthogy az eladó, vagy a GLS utólag nem vállalja a felelősséget, az hótziher. Én meg csak mondani, bizonyítani nem tudom az igazamat.
Nem az lenne a megoldás, ha a törvények lehetővé tennék azt, hogy bizonyos (vagy akár minden) esetekben a szállító is, meg a vásárló is meggyőződhessen a termék állapotáról a fizetés előtt? Mert így lutri az egész, elnézést kérve a tisztességes kereskedőktől!
Nem egy példa van az internetes csalásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!