Visszautasíthatom a csomag átvételét és az utánvétes pénz fizetést, ha láthatóan sérült a csomag/doboz?
Rendelek egy webáruházból:
- a terméket egy Posta Pontra kérem
- utánvétes fizetést választom
Ha megérkezik a postára és én még átvétel előtt megvizsgálom a csomagot és az (ne adj isten) sérült, akkor én megtagadhatom az átvételt és a fizetést azzal a "felkiáltással", hogy ez sérült és, hogy küldjék vissza a feladónak (vagy intézkedjenek, stb.).
/ Természetesen én örülnék a legjobban, ha erre nem lenne szükség, de szeretnék úgy oda menni, hogy ha még is ilyen történik, akkor tudjam, hogy mit tehetek ebben az esetben. /
Meg. Sőt, felkiáltás nélkül is. Az lenne még csak szép, ha nem lehetne megtagadni utánvétes (vagy bármilyen) csomag átvételét. Mindenki abból élne, hogy ilyen csomagokat küldözget random címekre.
Esetleg regisztráltatni lehet a postással (futároknál erre van lehetőség, postástól meg kell kérdezni), hogy a csomag sérülten érkezett, így biztosítva vagy, hogy ha a termék is sérült, visszavegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!