Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet butának gondolnak...

Lehet butának gondolnak közben pedig csak zavarba vagyok?

Figyelt kérdés
Nektek nincs olyan ha ellenkező neművel beszéltek és bejön az illető nem tudjátok magatokat értelmesen kifejezni vagy a mondat közepén megálltok pár másodpercre gondolkozni hogy hogyan tovább... vagy egyszerűen csak egy nem oda illő szót mondasz vagy belekeveredsz a mondanivalódba. Nagyon gáz!!! Ismerősökkel szépen eltudok beszélgetni, de ha már egyszerre többen figyelnek akkor is vannak bakik. Van erre valami praktika hogy kiküszöböljem ?
2018. ápr. 10. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is pontosan ez van.. Utána mindig verem a falat, h; Basszus, ezek tuti hülyének néztek..😂 utálom..
2018. ápr. 10. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj sokszor hozzászolnék valamihez, de ha már előre tudom, hogy tartalmas lenne és olyan ember is van mellettem akitől félek, hogy mit fog gondolni rólam inkább bele sem kezdek a mondókába inkább csendbe maradok vagy csak néhány szót fűzök hozzá. Ettől butának érzem magam.
2018. ápr. 10. 23:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Huu akkor nem csak én 😁
2018. ápr. 10. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan mintha én írtam volna..😂 Remélem valaki ír valami hasznosat nekünk.
2018. ápr. 11. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, hát sok biztatót nem tudok írni, mert ez 36 éves koromra se változott 😂
2018. ápr. 11. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!