Egyesek miért nem gondolnak azokra akiket ezek nem érdekelnek?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években megugrott az ismeretségi körömben is az "internetre mindent".
Szóval ilyen dolgokat osztanak meg kép formájában:
- Jogosítvány (lefényképezve előről-hátulról)
- Érettségi (mosolygós szelfivel mellé)
- Alkohol (ki a menő? na persze az akinek több üveg van a képen)
- Mikor 101 ezer ember ugyan azt nézi a TV-ben még külön képet tesz fel róla (pl. most a foci EB volt nemrég)
- Esik az eső (mintha máshol nem esne)
Stb.
Ezek az emberek miért nem tudják maguknak megtartani ezeket a dolgokat? Miért kell mások elé tárni olyan nyilvánvaló dolgokat amit más is csinál? Instagram egyre borzasztóbb e tekintetben. Már alig látok értelmes és érdekes dolgot.
2016. júl. 20. 09:53
1/3 anonim válasza:
nem fontos követni ezeket a dolgokat. Ne nyisd meg a posztot, ugord át azt kész.
2/3 anonim válasza:
facebookon van egy olyan opció hogy "követés". ha valakit ismerősnek jelöl, vissza igazolod vagy fordítva akkor automatikusan követitek egymást. amikor számodra kéretlen tartalmat látsz, ezt a követést ki tudod kapcsolni így a kezdőlapodon már nem fognak megjelenni az adott személytől/ről infók de az ismerősöd marad, tudsz vele beszélgetni stb stb csak nem fogja az arcodba nyomni a face hogy ő most full részegen fetreng a hányásában meg ilyenek :D "követés leállítása" ezt az opciót keresd
3/3 anonim válasza:
Van akit nem érdekel, valóban (hogy ne menjünk messzire, mondjuk engem), de a fb erről szól. Ez egy verseny, ki tud érdekesebbnek tűnni. Anyukák még sokkal gázabbak, na ott aztán meg a versengés, ki tudd szebb kirakatot rendezni a családból. Ez van. Én nem írogatok semmit és nem töltök fel semmit, pláne nem fényképet, csak az óvodai, iskolai csoportban zajló információáramlás miatt vagyok egyáltalán regisztrálva... De már megbántam, hogy nem álnéven, mert megtaláltak a kollégáim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!