Elfogy a beszédtéma. Miről vahy hogyan kéne beszélgetni?
Figyelt kérdés
Neten ismerkedem és az a helyzet, hogy vagy hosszasan elbeszélgetünk lényegtelen dolgokról.
Vagy pedig az első pár alkalommal jókat beszélgetünk,de negyedik alkalomra már elfogy a téma.
Miről lehet beszélni? Vagy hogy kell továbbfűzi a témákat hogy ne apadjunk ki?
2018. ápr. 4. 21:17
1/3 anonim 

válasza:

Beszélgess sekélyesen, a nőknek nem tűnik fel. Volt egy barátnőm akivel csak filmekről beszélgettem anno, majd a kapcsolat vége felé elmondtam hogy ennek így nincs értelme, erre ő:
Pedig mindig olyan mélyen beszélgettünk eddig is.
Itt jöttem rá, hogy milyen buta valójában
3/3 anonim 

válasza:

Minek beszélgetni, ha nincs miről? Elköszönsz és kész. Az ilyen erőltetett társalgás olyan, mintha evés után még egy órán át zörgetnénk az üres tányért. Sosem fogom megérteni az embereknek ezt a kényszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!