Ti szoktatok beszélgetni, ha leültök idegenek mellé enni?
Figyelt kérdés
Például leülsz egy menzán egy idegen mellé. Szoktatok ilyenkor beszélgetni? Magyarországon, mintha ez nem lenne olyan megszokott. (ahogy így körbenézek a menzákon pl)
Ha igen, akkor hogy szoktátok kezdeményezni? Szeretném gyakorolni a szociális készségeimet :D
2018. febr. 22. 18:15
1/7 anonim válasza:
Hát menzán nem szoktam enni de pl plázában volt már hogy egy srác mellett ültem és elkezdett nekem mesélni valamit aztán beszélgettünk. De szerintem nem mindenki örülne neki.
2/7 anonim válasza:
Amikor eszem, akkor nem akarok beszélgetni, föleg nem idegenekkel.
3/7 anonim válasza:
Ha eszünk, nem beszélünk. Ez aranyszabály.
4/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Nem, mert eleve nem ülök le idegen mellé, főleg étkezni, mert nem vagyok más nyammoggására, röfögésére kíváncsi.
7/7 anonim válasza:
Ha van kedvem igen. Ha nem, akkor nem érzem cikinek, hogy nem szólunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!