Mik a kedvenc beszédtémáid? Mi az, amiről fontosnak tartod, hogy el tudj beszélgetni másokkal?
Az irodalom témakörén belül a következőkről tudok a leginkább beszélgetni: Rejtő, orosz próza, könyv vs. film, szépirodalom vs. kortárs bestsellerek, Darren Shan, irodalmi szociográfiák, politikai témájú szatírák... stb.
Igazából elég sok témám van, az a célom ugyanis, hogy bármi kerül szóba, érdembeli módon hozzá tudjak szólni.
További kedvenc témáim:
-Miért káros a fogyasztói társadalom?
-A média térhódítása pozitív vagy negatív jelenség?
-A kortárs képzőművészeti irányzatok némelyike művészet-e?
-XX. századi írók (magyar és külföldi egyaránt)
Nos van pár téma, amiről szeretek beszélgetni, de ezek nem elvárások, az a lényeg, hogy legyen miről beszélgetni és meglegyen a hangulat.
Turkálók, divat, más emberek stílusai, konkrét könyvek, filmek, igazából minden.
Én ha nem is mindenhez, de elég sok témához hozzá tudok szólni. Jobban belegondolva érintőlegesen és felületesen szinte mindenről van véleményem. (Ilyen téma például a divat - tökéletesen hidegen hagy, fogalmam sincs a legújabb trendekről és nem is érdekelnek, de ha divat kerül szóba, mégis ki tudom fejteni a vele kapcsolatos nézeteimet, amelyek lényege az, hogy a divat a befolyásolható emberek megvezetésére koncentráló aljas üzleti fogás.)
Szóval az én célom az, hogy bármi kerül szóba, azért VALAMENNYIRE hozzá tudjak szólni. Sose kelljen azt mondanom, hogy "nem olvastam" vagy "nem hallottam még róla". Ezért rengeteget olvasok.
Persze a tájékozottságom sosem lehet tökéletes, mindig rengeteg olyan terület lesz, amelyről nem hallottam vagy nem olvastam még. De amennyire csak lehetséges, igyekszem redukálni ezek számát, és napról napra szélesíteni a látókörömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!