Ki a kedvenc írótok? (Magyar és külföldi, régi vagy mai is lehet. )
Könyvet szerettek olvasni, vagy elektrónikusan, pl. IPad-on? Mennyit olvastok egy nap?
Volt olyan, hogy egy könyvet többször is kiolvastatok? (Én rendszeresen szoktam a legtöbbet 2x is!)
Robert Merle és a rendes könyvet szeretem. A legtöbb könyvet egyszer olvasom, de a Gyűrűk urát asszem 3-szor sikerült.
Neked mik a kedvenceid?
Robert Merlétöl én is 4 könyvet olvastam! :)
Szeretem Dosztojevszkijt, Csehovot, a magyarok közül Karinthy Frigyest, József Attilát.
Márquez Száz év magányát nagyon érdekesnek találtam, többször olvastam.
Rejtő, Voltaire, Csehov, Darren Shan, Dosztojevszkij
Inkább könyvet olvasok, az iPadról igazából azt sem tudom, hogy micsoda (egy ilyen műszaki kütyü, az világos). Én még a "régi kor embere" vagyok.
Hogy mennyit olvasok egy nap, az változó, és sok mindentől függ. Arra nincs időm, hogy csak úgy leüljek olvasni, ezért csak a lefekvés előtti olvasás az, ami rendszeres. De ha pl. utazom valahová, akkor út közben is olvasok, tehát ilyenkor többet.
Volt, de inkább az újabb és újabb könyvek (nem kiadás szempontjából új, hanem számomra új) elolvasására törekszem. De persze néha eszembe jutnak a régi kedvenceim, és újra előveszem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!