Hol lehet ismerkedni emberekkel?
Szimplán egy egyszerű eszmecsere gyanánt. Beszélgetni. Olyanannyira kétségbeejtő már a helyzetem, hogy nem tudom mit tegyek. Se többet nem szeretnék, se kevesebbet, mint egy szimpla beszélgetést vagy egy aprócska ismerkedést.
Milyen helyeken vevők erre az emberek? Akár internetes oldalon, akár a hétköznapi mindennapok során?
#9 vagyok
Akkor sok szerencsét!
Az emberek nagyon ritkán vevők az ilyesmire. Csak az érdekkapcsolatok meg a felszínes semmik mennek. Vannak emberek, akik mélyebb társalgásokat, erősebb köteléket keresik az embertársaikban, igazi barátságot, de többségük kiégett. Nem lesz nyitott rád. Legalábbis eleinte biztisan nem. Sok energiát kell belefektetni. És persze egy új ismertséget mindig bájcseverészéssel muszáj kezdeni, és ha utána sikerül továbbmenni, elmélyíteni a beszélgetést, az nagy siker.
„Hol”-ra lehetetlen választ adni. Bárhol, ahol embereket meg lehet szólítani. Ha értelmes társaságra vágysz, akkir nagyon sokat kell keresni... ne add fel 10-20-100 ember után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!