Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet ismerkedni emberekkel?

Hol lehet ismerkedni emberekkel?

Figyelt kérdés

Szimplán egy egyszerű eszmecsere gyanánt. Beszélgetni. Olyanannyira kétségbeejtő már a helyzetem, hogy nem tudom mit tegyek. Se többet nem szeretnék, se kevesebbet, mint egy szimpla beszélgetést vagy egy aprócska ismerkedést.

Milyen helyeken vevők erre az emberek? Akár internetes oldalon, akár a hétköznapi mindennapok során?

2018. ápr. 4. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Hol laksz?:) Korod, nemed?:) itt eléggé vevők az ilyesmire, én azt tapasztaltam.
2018. ápr. 4. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Piac, bolt, fodrász, munkahely, busz, termálfürdő, koncert, utca, presszó, játszótér, konditerem, iskola, motorostalálkozó, stb. De lényegében bárhol a Földön, ahol élnek emberek.
2018. ápr. 4. 19:28
 3/11 A kérdező kommentje:

Budapest, 18 éves lány.

#2 Az a baj ezeken a helyeken többnyire nem annyira nyitottak az emberek, illetve a közös téma az adott szituáció lenne. Például piacon a kirakatban lévő áru. Viszont értem mire gondolsz és köszönöm :)

2018. ápr. 4. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Elmész valami olyan múzeumba,vagy kiállításra,ami érdekel és ott valószínű találkozol hasonló érdeklődésű emberekkel,akikkel el tudsz beszélgetni.

Interneten legtöbbször nem beszélgetés van,hanem irkálás,írásos üzenetek küldése,ahol bárki bármit hazudhat magáról.

2018. ápr. 4. 19:51
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm, megfogadom a tanácsod! :)
2018. ápr. 4. 20:11
 6/11 Mádár0218 ***** válasza:

Mondjuk itt eszmecserét szeretem, meg nemtudom hogy állsz a vitákhoz?

- Érv ellenérv

Ha gondolod beszélgethetünk

2018. ápr. 4. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én meghallgatnám szívesen, hogy mi a problémád, és megosztanám a meglátásaimat, ha kíváncsi vagy rá. Megírod nekem, hogy miért vagy ennyire kétségbeesve?
2018. ápr. 4. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha gondolod beszélgethetünk itt.
2018. ápr. 4. 23:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Tehát te csak szimpla bájcsevejre vágysz?
2018. ápr. 4. 23:39
 10/11 A kérdező kommentje:

#6 Szeretek vitatkozni. Ilyenkor kíváncsi vagyok mindig mi lesz a végeredmény. Vajon engem győznek meg vagy nekem sikerül mást meggyőznöm? :)

#7 Kétségbeesés gyanánt azt értettem, hogy hiába járatom a számat, úgymond süket fülekre találtak. :/

#9 Nem bájcsevegésre. Nem szeretem, ha csak látszatban van meg az érdeklődés egy adott téma iránt. Így feleslegesnek érzem.

Köszönöm mindenkinek! ^^

2018. ápr. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!