Miért nem kedvelnek?
Nekem egy ENTJ a főnököm jelenleg, és őt is egy csomóan utálják. Biztonsági őrök vagyunk. Törtet, igyekszik megfelelni a feletteseinek, ezért szigorú az ellenőrzött személyekkel (érdekes módon velünk, alárandelt őreivel nem nagyon), akik olykor nekem is szoktak panaszkodni. Én nem osztom a véleményüket, pedig az én stílusom más, én engedékenyebben, empatikusabban viselkedem az ellenőrzött személyekkel. A szigora mellett a főnököm eléggé manipulatív és nagyon erősen koncentrál a saját érdekeire, olykor másokéval szemben is. Én sokkal elfogadóbb vagyok vele azáltal, hogy ismerem az MBTI-t és tudom hogy nála ez a viselkedés természetes, nem feltétlenül rosszindulatú. Én INTJ vagyok, ezért jól megértjük egymást, és eddig még nem lépte át nálam a határt, ami után már úgy gondolom, hogy ellenszenvet kellene éreznem iránta. De megértem azokat is, akiknek nem szimpatikus, főleg, hogy ők nem ismerik a különböző típusokat, és csak magukból kiindulva tudnak véleményt alkotni.
Önjellemzésed alapján szerintem normális ENTJ vagy, azt javaslom, ragaszkodj szilárdan a saját személyiségedhez, és fejleszd azt, magtartva erkölcsi szabályaidat is, úgy ahogy eddig.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!