Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek az baj, ha nem...

Szerintetek az baj, ha nem vagyok 'nyalizos'? Ezert nem kedvelnek annyira a kollegiumban a szobatarsak?

Figyelt kérdés

Na, szoval arrol van szo, hogy most mentem kollegiumba (lany vagyok) es valahogy engem nem annyira kedvelnek. Nem igazan beszelgetnek velem. Igaz, csendes is vagyok, de kedves. Ismerem magam, es tudom, hogyha megnyilok masok elott, akkar szorakoztato tudok lenni. Csak eleninte lehet kicsit komolynak tunok.

Meg azt nem ertem, hogy minek ez a nagy jopofizas? Ertem itt az olelkezesre, puszikra, meg a ,,jajj, de szeretlek" mondatokra. Mikozben meg ugy kibeszelik egymas, hogy csak na! En nem beszelek ki senkit, sot, ok is tudjak, hogy ki beszel ki kit, de megis en maradok hatul.Most is, az egyik nagyszaju

2016. szept. 29. 14:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat, nem fejeztem be..Az egyik lany ugy beszelt velem, mint egy kutyaval, pedig csak a toltot kertem el, errefel megkerdeztem mi a baja es persze a semmi valasz. Aztan meg egy olyat veszekedtunk, hogy ki menjen olvasni nem tudom hova...mint az ovodasok eskuszom..Miert erdemeltem mar ki? Nem ertem. Meg az intris nenivel is beszelgettem es tanacsot adott, hogy eloszor probaljuk meg mi a kibekulest. Oke, kibekultunk, de gondolhatjatok,miyen oszinte volt az a kibekules...Azt mondja, hogy rosszul esik neki, hogy elkuldtem az anyjaba, es o hogy beszelt velem? Az mar nem szamit? Ooo, mar elegem van ezekbol a kis...
2016. szept. 29. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Most erre azt mondanám,hogy valakivel cserélj szobát,de nem hiszem,hogy könnyen megoldható lenne.Eléggé tininek tűnnek a viselkedésük alapján.Remélem nem egyetemi kollégiumban ilyenek.
2016. szept. 29. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Liceumi
2016. szept. 29. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, öm..ha nem a saját töltődet kérted vissza tőle, akkor értem. De valószínű így sem értem.

Viszont ha már a nagy magányos keménylegény farkast játszod, akkor tudd, hogy kell legyen saját töltőd, és senkitől nem kérhetsz kölcsön semmit. Főleg ha nem jópofizol velük, mint korodbeliekkel.

Szóval elb_sztad.

Csak szólok, hogy te meg itt beszéled ki őket.

Big talking, small fry.

2016. szept. 29. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Később úgyis jóban lesztek. Én nem vagyok nyalizós, sőt elég bunkó vagyok mégis bírtak mindig a szobatársaim max az elején nem. Bár fiúknál biztos könnyebb.
2016. szept. 29. 22:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Ohmm..mar bocs 4. valaszolo, de a tolto kiderult, nem is az ove volt. Es nem visszakertem, hanem elkertem, mert veletlen, arra az egy napra elfeejtettem odarakni. Kerni szbad, nem? Legyegeben egyutt elunk! Ok meg raadasul minden nap elkerik a kib_szott hajvasalomat, akkor mirol van szo?

Ez nem olyan 'kibeszeles', mint amit ok csinalnak. Nem mindegy, hogy kiadom magambol az erzeseimet itt, ismeretlenek elott, ismeretlenul, vagy, hogy mikor epp nem lat es hall, akkor kapok az alkalmon...

2016. szept. 30. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!