Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kiengedtem a kezemből az...

Kiengedtem a kezemből az irányítást? Elvesztem a jövőmet a múltam miatt. Változás?

Figyelt kérdés

Kiengedtem

Miért érzem magamat úgy, mintha az életemben fejezetek lennének?

Amiket nem tudok csak úgy simán lezárni, mert hozzám vannak láncolva?

Fáj az, hogy nem tudok ellenük mit tenni, nem tudom elfelejteni őket vagy talán csak simán

megváltoztatni.

- Képtelen vagyok felfogni azt, hogy egyszer én is ebből a valamiből semmivé leszek, hogy akkor már nem fog kísérteni a múlt, akkor már a semmi fog uralkodni rajtam.

- Hogy egy perc alatt jelentéktelenné válok, ltűnök, elfelejtenek és megy minden tovább úgy, mint régen.

- Hogy én csak egy homokszem vagyok a sivatagban.

- Hogy semmit sem érek.

- Hogy nem fog változni a világ *miattam*.

- Hogy olyan vagyok, mint mások.

- hogy ezek szerint nincs értelme az életemnek.

Miért ilyen bonyolult ez? Miért kell ennek az egésznek ilyen összetettnek lennie? Én miért élek? Miért lenne bűn az, ha ölnék? Félek magamtól..

13 év világfájdalma 20 mondatban, 163 szóban és 1005 karakterben.

2018. ápr. 1. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Mit szívtál?
2018. ápr. 1. 23:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Bölcs ész, bölcs gondolkodás, bölcs kérdések.

Ajánlom neked Stephen Hawking ,,A mindenség elmélete" című filmet.

Kellemes ünnepeket.

2018. ápr. 2. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A húsvéti pálinka megcsapta... :D

Túl komolyan veszed az egészet! Nem tudod magad elengedni! Feltehetőleg önbizalomhiányos vagy és megfelelési kényszerrel küszködsz...

2018. ápr. 2. 00:10
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

lecke kész van?

szobádban rend van?

2018. ápr. 2. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jesszonpepi,de gyökerek írnak ide.
2018. ápr. 2. 00:26
 6/10 A kérdező kommentje:

#1 nem szívok. Vagyis hát én sajnos nem abban az értelemben szívok. Én az olyan butuska emberek miatt szívok, mint amilyen te vagy. (khmmm. Csak Maradjunk nyugodtak)

#2 egy értelmes ember. Köszönöm.

#3 13 évesen nem fogyasztok semmilyen mértékben szeszes italt. De majdnem. Majd jövőre találgass, haver

#4 a szobámban mindig rendet tartok szóval nincs miért aggódnod. A leckét miután kiadták, meg is írtam / tanultam. Az legalább elvonja a figyelmemet.. Néha

#5 hát az megeshet.. Csak valaki válaszra vár, nem sok ilyen agyament hülyeségre.

2018. ápr. 2. 00:41
 7/10 anonim ***** válasza:
A kérdés, és a magyarázat első három mondatáig, mintha én írtam volna, végre van valaki aki hasonló problémákkal kűzd, aztán jött a többi ordas baromság...
2018. ápr. 2. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Tök természetes, hogy így érzel. Aki kicsit is gondolkodik valamin, nem csak úgy él a vakvilágban, az rájön ugyanezekre, amiket írtál. Valaki 13 évesen, valaki 25, ez tök változatos. :D

Én régen amerikai elnök akartam lenni, kb 5-6. osztály környékén. A világ problémáin gondolkodtam, hogy hogy kéne megoldanom őket, én akartam lenni az az ember, aki változást hoz a világba. Aki nem csak él, hanem valami maradandót alkot, hogy mindenkinek jobb legyen. Mára rájöttem, hogy ez akármilyen szépen hangzik, eléggé elérhetetlen, és inkább azon dolgozom, hogy magam és a körülöttem lévők számára valami maradandót hozzak létre.

Hidd el, nem veheted magadra a világ összes problémáját, mert abba belerokkansz.

Nem vagy olyan, mint mások. Mindenben, ami csak a tiéd, és csak rád igaz, abban több vagy másoknál.

Mi leszel, ha nagy leszel?

2018. ápr. 2. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugika, a legtöbb emberben felmerülnek ezek a félelmek. Tanulj, tegyél az emberiségért, ha ennyire szeretnél világot megváltani.
2018. ápr. 2. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
és semmi esetre se tegyél kárt az osztálytársaidban :D
2018. ápr. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!