Miért érzi sok nő hogy átveheti az irányitást?
Hogy lenne általánosítás? A FÉRFI akivel együtt vagyok halk szavú és udvarias. A Te általánosításod alapján sose lehetett volna nője, pedig volt rengeteg. Mert ezek önmagukban nem jelentik azt, hogy valaki gyenge. Ő pl. nagyon állhatatos. Nem lehet két pillanat alatt lealázni, sőt le is nézi azokat a "férfiakat" akikkel ezt meg lehet tenni. Az meg, hogy félrekufircol valaki nem feltétlen férfias, csupán ösztönvezérelt.
Te elmennél dolgozni olyan helyre ahol első pillanatban látod, hogy a főnök semmihez sem ért? Kötnél üzletet olyannal aki csak motyog és messziről látszik rajta, hogy mindenki át fogja verni? Beülnél valaki mellé az anyósülésre aki bizonytalankodik? Ha igen akkor értem az értetlenségedet. Ha nem akkor meg fogadd el, hogy ahogy Te a bizonytalankodó vezetőt egy pillanat alatt felméred mi is így mérjük fel a határozatlan pasikat. Sőt... már a testtartásodból, a szemed mozgásából, stb. le vagy csekkolva mielőtt megszólalsz.
Változtass magadon. Legyél magabiztos és állj ki magadért. Vsz. a 2. hozzászóló is ezt teszi és ezért nincsenek olyan tapasztalatai amilyenek Neked. Mert biztos, hogy nem úgy van, hogy ahol Te laksz csak ilyen lányok vannak, máshol meg csak tündérkék.
Kérdező, én nem szeretem, a valakit irányítani kell. Nagyanyám pedigolyan ember, akinek senki nem jó, na ő az a típus, aki mindenkit legszívesebben átformálna. Én nem vagyok ilyen, és nagyanyámban is zavar, de tudomásul vettem hogy ő már nem fog változni. De ha mondjuk társat keresek, akkor hozzám illőt keresek, aki határozott és férfi, nem egy pincsikutya, nem egy kiskölyök. Lehet egy férfi halk szavú, lehet éppen megfázva, lehet olyan problémája, ami miatt képtelen hangosabban beszélni, lehet beszédhibás. Ezek mind nem jelentik egyenesen azt, hogy tutyimutyi és töketlen is, viszont beszélgetésnél kiderül, és nekem ez fontos, hogy kiderüljön, mert egy hosszú távú párkapcsolatban egyenrangú partnert szeretnék, ne az legyen, hogy mindent nekem kell intézni, irányítani, dönteni, hanem a párom is legyen képes erre, hogy például megoszthassuk a teendőket, és több idő jusson egymásra, vagy ha én lebetegszem, vagy menstruációs görcsökkel fekszem összegörnyedve, akkor ne essen kétségbe, hogy mikor lesz minden megcsinálva, mert ő képtelen.
Találkoztam már igazi tutyimutyi, határozatlan sráccal, aki valóban az volt, nem akartam megsérteni azzal, hogy gyorsan lelépek, és amúgy is jólesett a Margitszigeten sétálni, de több találkozónk nem lett. Ez több, mint 10 éve volt még 19-21 éves koromban. Emlékszem, hogy mesélte, hogy jogot tanult akkor, hát, én úgy jöttem el a randiról, hogy a jogi ügyeimet nem merném rábízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!