Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Téged idegesít, amikor rossz...

Téged idegesít, amikor rossz napod van, hogy a kollegáid/osztálytársaid tele vannak erővel, jókedvűek, vihognak körülötted?

Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Általában átragad rám a jókedvük. Viszont az marhára idegesít, amikor jó kedvem van és van egy búval ba..szott idióta, aki tönkreteszi a napomat a bús képével.
2018. márc. 26. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ők nem tehetnek arról, hogy az én kedvem rossz. Most húzzák ők is szájukat együttérzésből? Inkább vihogj te is velük, ne húzd le öket is, mint egy energiavámpír. Az ilyenek idegesítőbbek.
2018. márc. 26. 14:04
 3/9 Metionin ***** válasza:
Nem, sokszor nekem is inkább jó kedvem lesz tőlük.
2018. márc. 26. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem se zavar, (jó esetben) nem az ő hibájuk, hogy rossz napom van. Nekem nem lesz jobb ha a környezetemben is lehangoltak, gondterheltek az emberek, ellenben ha jó kedvük van, talán engem is fel tudnak dobni egy kicsit.
2018. márc. 26. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Sokakkal ellentétben engem idegesít.

Én nem tudok úgy felszabadult lenni, ha az egyik számomra fontos ember rosszul érzi magát. Így nekem ez azt jelenti, hogy észre se veszik, ha rosszul vagyok.

Ha mégis, akkor megkérdezik, hogy mi van, én meg azt mondom, hogy minden oké. És annak hisznek, amit mondok.

Szomorú, de igaz.

2018. márc. 26. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem: az én bajom az enyém, az ő örömük az övéké. Azonban ha rajtam vihognak, akkor annak nem örülük.
2018. márc. 26. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem akkor idegesít, hogyha nem hagyják, hogy magamban emésztgessem a dolgot. Nekem ha rossz kedvem van akkor nagyon nagy szükségem van egy pici időre vagy EGY olyab emberre akivel négyszemközt beszélhetek. Az amikor valaki elkezdi hogy Mosolyogj, és hogy nem lehetsz szomorú na igen az idegesít!
2018. márc. 26. 19:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Átragasztani semmiképpen sem akarom rájuk a rosszkedvem. Szoktunk így hülyeségből beszólógatni egymásnak, csak ilyenkor rohadtul nincs kedvem az ilyenhez, és egynémelyik ezt nem fogja fel.

És nem is igazából a jókedvük zavar, hanem hogy felnőtt ember létükre agyilag olyan szinten vannak, mint a tizenéves középiskolások.

2018. márc. 27. 13:47
 9/9 A kérdező kommentje:
*beszólogatni
2018. márc. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!