Mi a ma esti programod? Zavar a rossz idő?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 17:54
1/8 anonim válasza:
Egy kalap fos... Hagyjuk, semmit nem lehet csinálni, mert egész nap zuhog :(
2/8 anonim válasza:
Szakdogát írok és kimondott tetszik az időjárás, megnyugtat az eső.
3/8 anonim válasza:
Még gondolkozok hogy van-e kedvem elmenni megnézni a srácokkal moziban az új Tomb Raider filmet. 9-kor kezdődik az előadás. Úgyis erre gurulnak el, szóval olyan fél 9-ig még eldönthetem. Addig meg mindjárt nekiállok egy keveset edzeni. De rendkívül motiválatlan és lusta vagyok szóval most pótcselekvésként gyakorizok.
4/8 anonim válasza:
Nem zavar az eső. Dolgozom épp, aztán majd 20 óra tájban elkezdek tanulni vagy esetleg Stranger Things-t nézni.
5/8 anonim válasza:
Nem sok, valószínűleg statisztika házi dolgozatot fogok írni, esetleg megnézek egy filmet. Nem zavar az eső, vidéken vagyok nagyszülőknél, a családi programnak vége, mást nemigen tudnék csinálni.
6/8 anonim válasza:
Kiheverem a tegnap esti italozást.
Zabálok.
Nem zavar.
7/8 anonim válasza:
Olvasás, GYK-zás, beszélgetés, majd alvás.
8/8 anonim válasza:
Tanulok, olvasok. Nem, mert a szobámban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!