Freddynka kérdése:
Miért nem tudok beszélni a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Már fél éve együtt vagyunk de egyszerűen nem megy a beszélgetés, legalábbis részemről. Mindketten 18 évesek vagyunk egy suliba járunk csak más osztályban minden nap a suli után elmegyünk mindig kávézni és a szokasos cigink mellett elbeszélgetünk a napunkról viszont ha ez meg van utána nem tudok mit mondani. Vagy a legrosszabb mikor társaságban vagyunk én legtöbb esetben ülök csak egy helyben és meg se szólalok lehetne azt mondani hogy ha iszok jobb lesz de még akkor se. Sokan mondják hogy a szex is megoldás lenne de az is rendazeresen van így nem tudom hogy mit lehetne egyszerűen csinálni. Vannak közös programjaink emellett közös sorozat közös köny sorozat mindig film nézés de ez is hamar kifogy. Bármilyen ötletnek vagy tanácsnak örülnék!2018. márc. 15. 21:25
1/1 anonim válasza:
Sokat vagytok együtt, közösek az élmények, nyilván nincs sok minden amit megbeszélhettek. Én is sülve főve együtt vagyok a párommal, és ha elmegyünk kávézni nem úgy beszélgetünk egymással mint akik rég nem látták egymást (a kifejezés szószerint vehető), hanem csak relaxálunk, nézelődünk, van hogy viszek könyvet is és élvezzük a kávézást. Amikor meg elutazom nélküle, utána órákig dumálunk, mert van mit megbeszélni. Illetve ha sok a közös program, akkor is, mert van miről. Ha ingerszegényen (csak suli) jártok össze és nem csináltok semmit, úgy nem csoda ha nincs miről beszélni. Egyéb esetben meg ha lenne mit csak úgyérzed nem mered mondani, merd. Bármit. Ha meg nincs mit mondani, nem kell mindig beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!