A barátnőmmel nem lehet normálisan beszélni, mert mindenről Isten jut eszébe?!
Figyelt kérdés
Engem érdekel a Biblia, és szeretem Istent, de egyszerűen akármilyen témát hozok fel, mindig a vallásnál lyukadunk ki. Ha valami problémám van, állandóan sátán gonosz erőiről beszél, hogy az irányítja a világot. Próbálom neki jelezni, hogy ezzel nem segít, de nem akarom megbántani, mert mindene Isten. De az utóbbi időben igazi fanatikus lett, és már nem is szeretek vele annyira beszélgetni. :(2014. febr. 28. 23:09
2/12 anonim válasza:
Akkor ne beszélj vele, beszélgess mással.
3/12 anonim válasza:
Szeretném megismerni a barátnődet!!!Egész nap Istenről és a Bibliáról társalognánk
4/12 A kérdező kommentje:
Mit lehet ilyenkor tenni? Amúgy nagyon jó barátnők vagyunk, így nem akarom csak úgy "kidobni"
2014. febr. 28. 23:19
5/12 anonim válasza:
Nézzen szét a világban ,majd egyszer úgyis rájön hogy Isten csak mese :)
6/12 KefirHun válasza:
Csak nem a Hit Gyülekezete jár?! Nekem is van egy ilyen ismerősöm egy bizonyos szint után elég idegesőtő tud lenni.
Pl. minden Rock-Metál zene a sátán műve, bla-bla-bla...
Sajnos nem tudom mit lehetne tenni :/
7/12 anonim válasza:
OMFG.... a barátommal én is így jártam :D 1 évig tűrtem, már 3 hónapja vége HÁLA ISTENNEK! XD
Mesélhetnék ezekről a dolgokról, néha ki is nevettem szegényt a végén :D
8/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, a palim hit gyülekezeti hangfelvételeket hallgatott... azelőtt normális volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!