A barátnőmmel nem lehet normálisan beszélni, mert mindenről Isten jut eszébe?!
Figyelt kérdés
Engem érdekel a Biblia, és szeretem Istent, de egyszerűen akármilyen témát hozok fel, mindig a vallásnál lyukadunk ki. Ha valami problémám van, állandóan sátán gonosz erőiről beszél, hogy az irányítja a világot. Próbálom neki jelezni, hogy ezzel nem segít, de nem akarom megbántani, mert mindene Isten. De az utóbbi időben igazi fanatikus lett, és már nem is szeretek vele annyira beszélgetni. :(2014. febr. 28. 23:09
11/12 anonim válasza:
A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.: Kérlek mesélj 1-2 ilyen konkrét sztorit, privátba is jöhet. :D
12/12 anonim válasza:
Kérd meg, hogy közelítse meg más oldalról a dolgot.
hogy ez így mind szép és jó, de hogy szeretnél sokrétű megoldást/választ találni, mivel mint "gyarló" ember, nem mindig vagy képes arra, hogy meghalld Isten szavát
Szerintem ez működni fog.
Ha nem... egyszerűen közöld vele, hogy te kapcsolatod Istennel még nem olyan magas szintű, mint neki, és, hogy te földi megoldást szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!