Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hírhedt vagyok, ki van még...

Hírhedt vagyok, ki van még ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Tobb telepulesen is, foleg az ejszakai eletben megvan egy ugynevezett rossz hirem, ami miatt ugy nez ki, most a megpalyazott allasra sem vesznek fel.. Sok olyan dolgot tettem fiatalon( korant sem vagyok oreg most sem), ami sajnos nem feltetlenul irhato a fiatalsag, bolondsag szamlajara. Sokszor belefutok abba a helyzetbe, hogy eletemben nem latott tarsasagok ismernek hallomasbol, es nyilvan az altalaban valodi tenyeken alapuli pketykak alapjan itelnek meg, a pozitivabb jellemzoimet nem igazan ismerik hallomasbol. Interneten nincsenek profiljaim, pl facebookon sem posztolok semmit, szoval tenyleg szajtol-szajra jarhat a hirem. Azert is zavar a dolog, mert a "kicsi a vilag" kifejezes ram kifejezetten negativan hat. Neha mar egyenesen kikeszit, hogy egy-egy szemely ismer korabbrol pl munkahelyen, stb, es igy szamomra uj helyeken is elitelnek, egyfolytaban tagadnom, bizonyutanom vagy ignoralnom kell a kornyezetemnek, es ez rengeteg energiaat emeszt fel. Konkretan sokszor a sajat hazugsagaim csapdajaba esek( felreertes ne essek, nem a hazudozas miatt van rossz hirem). Van mas is ilyen helyzetben? Ki lehet masznj ebbol az ordogi korbol, azon kivul, hogy pl a vilag masik felere koltozik az ember? Szemelyes tapasztalatokra vagyok kivancsi.

2018. márc. 15. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet nem kéne hazudnod
2018. márc. 15. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy muszaj hazudnom, mivel a tobbseg rettenesen erkokcstelennek, es egyben elmebetegnek itel(ne) meg. Akkor szokott visszautni a hazugsag, ha osszeer veletlenuk ket tarsasag a hatam mogott, ezt pedig nem lehet kivedeni..
2018. márc. 15. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Költözz el kezdj új életet ahol nem ismernek ès viselkedj normàlisan.Azt te sem tagadod hogy ezek a vádak alaptalanok mert csinàltál hülyeségeket.Tedd magadban helyre a dolgokat:a számodra fontos emberek megbcsülnek?Ha a vàlasz igen akkor ne törődj másokkal,de igyekezz minden jobban csinálni és majd ez kifelé is látszódni fog.
2018. márc. 15. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy az orszag legfejlettebb-legelhetobb reszeirol van szo
2018. márc. 15. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az igazat beszélik rólad, akkor ott Te hibáztál azzal hogy megcsináltad magadnak a dolgokat. Alaptalanul még elhiszem hogy egy-két ember próbál keresztbe tenni, de hogy több helyen is ismerjenek oda tenni kellett jócskán.

Más is van ilyen helyzetben csak épp a feleségét ölte meg, vagy több embert megölt fiatalon, és 40 éves korára szabadul ki, de a hír az az ugyanúgy megmarad.

2018. márc. 15. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Miről van szó konkrétan, miket csináltál?
2018. márc. 15. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan vagy mint a Szegedi Pics@ember vagy a Repülős Gizi?
2018. márc. 15. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenben voltam.Az idő segít.6 éve nem csinálok hülyeségeket,és olyan helyen dolgozok ahol senki se ismer.Persze akik ismernek régről mindig tudni fogják a múltat,de hidegen hagy,jelenleg azzal azonosítanak hogy normálisan dolgozom.
2018. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!