Hírhedt vagyok, ki van még ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Tobb telepulesen is, foleg az ejszakai eletben megvan egy ugynevezett rossz hirem, ami miatt ugy nez ki, most a megpalyazott allasra sem vesznek fel.. Sok olyan dolgot tettem fiatalon( korant sem vagyok oreg most sem), ami sajnos nem feltetlenul irhato a fiatalsag, bolondsag szamlajara. Sokszor belefutok abba a helyzetbe, hogy eletemben nem latott tarsasagok ismernek hallomasbol, es nyilvan az altalaban valodi tenyeken alapuli pketykak alapjan itelnek meg, a pozitivabb jellemzoimet nem igazan ismerik hallomasbol. Interneten nincsenek profiljaim, pl facebookon sem posztolok semmit, szoval tenyleg szajtol-szajra jarhat a hirem. Azert is zavar a dolog, mert a "kicsi a vilag" kifejezes ram kifejezetten negativan hat. Neha mar egyenesen kikeszit, hogy egy-egy szemely ismer korabbrol pl munkahelyen, stb, es igy szamomra uj helyeken is elitelnek, egyfolytaban tagadnom, bizonyutanom vagy ignoralnom kell a kornyezetemnek, es ez rengeteg energiaat emeszt fel. Konkretan sokszor a sajat hazugsagaim csapdajaba esek( felreertes ne essek, nem a hazudozas miatt van rossz hirem). Van mas is ilyen helyzetben? Ki lehet masznj ebbol az ordogi korbol, azon kivul, hogy pl a vilag masik felere koltozik az ember? Szemelyes tapasztalatokra vagyok kivancsi.2018. márc. 15. 14:52
2/8 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy muszaj hazudnom, mivel a tobbseg rettenesen erkokcstelennek, es egyben elmebetegnek itel(ne) meg. Akkor szokott visszautni a hazugsag, ha osszeer veletlenuk ket tarsasag a hatam mogott, ezt pedig nem lehet kivedeni..
2018. márc. 15. 15:10
3/8 anonim válasza:
Költözz el kezdj új életet ahol nem ismernek ès viselkedj normàlisan.Azt te sem tagadod hogy ezek a vádak alaptalanok mert csinàltál hülyeségeket.Tedd magadban helyre a dolgokat:a számodra fontos emberek megbcsülnek?Ha a vàlasz igen akkor ne törődj másokkal,de igyekezz minden jobban csinálni és majd ez kifelé is látszódni fog.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy az orszag legfejlettebb-legelhetobb reszeirol van szo
2018. márc. 15. 15:22
5/8 anonim válasza:
Ha az igazat beszélik rólad, akkor ott Te hibáztál azzal hogy megcsináltad magadnak a dolgokat. Alaptalanul még elhiszem hogy egy-két ember próbál keresztbe tenni, de hogy több helyen is ismerjenek oda tenni kellett jócskán.
Más is van ilyen helyzetben csak épp a feleségét ölte meg, vagy több embert megölt fiatalon, és 40 éves korára szabadul ki, de a hír az az ugyanúgy megmarad.
6/8 anonim válasza:
Miről van szó konkrétan, miket csináltál?
7/8 anonim válasza:
Olyan vagy mint a Szegedi Pics@ember vagy a Repülős Gizi?
8/8 anonim válasza:
Ilyenben voltam.Az idő segít.6 éve nem csinálok hülyeségeket,és olyan helyen dolgozok ahol senki se ismer.Persze akik ismernek régről mindig tudni fogják a múltat,de hidegen hagy,jelenleg azzal azonosítanak hogy normálisan dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!